Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Video: Ieskandina romu kultūras festivālu un Vispasaules romu kongresu

Redakcija
Redakcija
Vakar Tex-Mex restorānā Dzirnavu ielā ar tradicionālo ēdienu un dzērienu paraugdemonstrējumiem, degustācijām un vienreizēju AME-ROMA koncertu tika ieskandināts Starptautiskais Romu kultūras festivāls, kas no 15. līdz 18. augustam bagātinās vasaras koncertprogrammu visā Latvijā. Ikgadējā Romu jeb čigānu Kultūras festivāla ietvaros slaveni, starptautiska līmeņa ansambļi un solisti pulcēsies vienuviet, lai prezentētu kultūras pērles no romu pasaules. Festivālu atbalstīs arī Rīgas pilsētas pašvaldība, kas izrādījusi iniciatīvu Rīgas pilsētas svētku ietvaros svētku programmā iekļaut arī romu ansambļus.

Paralēli festivālam, 16. augustā Rīgas domes telpās norisināsies 9 Vispasaules Romu Kongress ar delegātiem no vairāk kā 30 valstīm. Viens no kongresa mērķiem ir Starptautiskās Romu Apvienības (International Romani Union) prezidenta vēlēšanas.

Piedāvājam videoieskatu dziesmoti garšīgajā festivāla prezentācijas pasākumā
Vērtējums: +2