Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


JAU NĀKAMNEDĒĻ BASTILLE KONCERTU RĪGĀ IESILDĪS MATT WILLS

Redakcija
Redakcija

Jaunais un talantīgais angļu mūziķis un dziesmu autors Matt Wills iesildīs grupas Bastille koncertu jau nākamnedēļ, 4. martā Arēnā Rīga. Mākslinieks pavada grupu viņu pasaules tūrē “Wild World”, kas pēc koncertiem Eiropā dosies uz Ameriku.

Matt Wills mūziku kritiķi raksturo kā emocionāli bagātīgu atmosfērisko folk-popu. Viņa skanējums tiek salīdzināts ar tādām pasaulslavenām grupām un solistiem kā The 1975, Edu Šīranu, Labrinth un The Kooks. Mūziķis kā īpašais viesis kopā uz skatuves kāpis jau ar tādām zvaigznēm kā Halsey, Alessia Cara un Sigala.

Wills sācis komponēt dziesmas jau 13 gadu vecumā, bet nopietni karjerai pievērsās 16 gados, kad pārcēlies uz dzīvi Londonā. 2014 gadā tika izdots viņa pirmais minialbums ar nosaukumu "She Has No Name", kurā bija iekļauts arī singls "Aeroplanes". Nākamajā gadā tika izdots vēl viens minialbums "Lost and Found", kurš klausītājiem pieejams ne tikai digitālajā versijā, bet arī īpašās vinila platēs. 2016. gadā mākslinieks atgriezies ar singlu "Hurricane"

Jau ziņojām, ka 4. martā Arēnā Rīga koncertu sniegs viena no labākajām mūsdienu britu grupām Bastille. Koncerts Arēnā Rīga būs atgriešanās Latvijā - 2014.gada vasarā viņi uzstājās Positivus festivālā. Šobrīd, jaunā albuma popularizēšanas koncertturnejā, Bastille ir savā labākajā formā. Mūziķi katram fanam liek justies īpašam, Dens Smits kā aptracis lec publikā un skraida starp koncerta apmeklētājiem, turklāt īpašu atmosfēru rada arī iespaidīgais instrumentu komplekts uz skatuves, tostarp trīs taustiņi, divi bungu komplekti, ģitāras, trompetes un tromboni.

Biļetes uz Bastille koncertu var iegādāties Biļešu Servisa kasēs un internetā : Mūzika - BIĻEŠU SERVISS : KATRAM SAVU IZKLAIDI!...