Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Superzvaigzne Bebe Rexha pievienojas Weekend Baltic festivāla zvaigžņu parādei

Redakcija
Redakcija

Superzvaigzne Bebe Rexha pievienojas Weekend Baltic festivāla zvaigžņu parādei
The Second Level by Kormugraphy.

Weekend Festival Baltic, kas norisināsies no 3. – 5. augustam Pērnavas pludmalē, ir apstiprinājuši savam jau tā grandiozajam mākslinieku sarakstam klāt seksīgo, skaisto un talantīgo amerikāņu superzvaigzni Bebe Rexha. Mūziķe ir sadarbojusies ar tādiem māksliniekiem kā G-Easy, David Guetta un Martin Garrix, kuru kopīgais hits “In The Name Of Love” ir iekarojis miljoniem klausītāju sirdis.

Līdzās jau izziņotajai zvaigžņu plejādei – Armin Van Buuren, The Chainsmokers, Martin Garrix, Alan Walker, Alesso, Clean Bandit, Deadmau5, Don Diablo, Kungs, Rae Sremmurd un daudziem citiem – festivālam pievienosies arī holandiešu DJ un producents R3hab; Valentino Khan, kurš festivāla organizatoriem ir uzdevis aizskatuvē nodrošināt 2 izskatīgas sievietes Godzillas vai ķirzakas tērpā, lai ķemmētu viņa ūsas; Somijas jaunās zvaigznes The Second Level un Stig Rastas, kā arī jaunais projekts Kisma.

Līdz šim festivāls ir izziņojis šādus māksliniekus: Alan Walker, Alesso, Alex Mattson, Alma, Andres Puusepp, Alok, Armin van Buuren, Bass Modulators, Bombossa Brothers, Brennan Heart, Camo & Krooked, Cartoon, The Chainsmokers, Chase & Status, Cheat Codes, Clean Bandit, Coverk x Byte, deadmau5, Don Diablo, Futuristik, Flux Pavillion, GTA, Jauz, Kristjan Hirmo, Kungs, Macky Gee, Madison Mars, Martin Garrix, MHKL, Matrix & Futurebound, NOËP, Proteus, Púr Múdd, Radical Redemption, Rae Sremmurd, Sub Focus, Syn Cole, Tchami ning Tungevaag & Raaban, Wild Motherfuckers un Ex Da Bass. Nākamie mākslinieki tiks izziņoti jau 29. maijā.

Biļetes vēl pieejamas www.weekendbaltic.com.











Weekend Festival Baltic 2017 -

...
facebook.com
Weekend Festival Baltic (@weekendbaltic) •...
Weekend Baltic (@Weekendbaltic) | Twitter