Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


“Sansusī” ielūdz uz zaļumballi Rīgā

Redakcija
Redakcija

Tallinas ielas kvartālā kultūrtelpā “Tu jau zini kur” piektdien, 26. aprīlī notiks zaļumballe. Ieeja no plkst. 18.00. Ar populārākajām melodijām no 1930. līdz 1980. gadiem publikas priekšā stāsies izskatīgu Latvijas džeza mūziķu apvienība “Brāļi miltus pūtēji”.

Mostoties pavasarim, arvien vairāk atdzīvojas arī Tallinas ielas kvartāls, kur jaudīgu pieteikumu 26. aprīlī gatavo festivāls “Sansusī”: uz Rīgu tas atvedis pagājušā gada 11. augusta labāko Latvijas simtgades zaļumballi no Aknīstes kaltes. Zaļumballes repertuārā iekļautas pēdējos simts gados Latvijā dziedātākās un spēlētākās dziesmas. Balles pirmajā daļā būs dzirdamas dziesmas no tādiem 20. gadsimta 30. un 40. gadu populāriem dziedātājiem kā brāļi Laivinieki, Mariss Vētra un citiem. Varbūt kāds atpazīs Jāņa Mediņa, Ādama Ores vai Alfrēda Vintera melodiju. Tālāk jau zināmāki vārdi – Imants Kalniņš, Raimonds Pauls, Zigurds Rezevskis un viņu 60., 70. un 80. gadu populārākās melodijas, kā arī Zigmara Liepiņa, Ulda Marhilēviča mūzika. Skanēs arī šodien iemīļoto Intara Busuļa dziesmu instrumentālās versijas. Aizrautīgs dejas prieks garantēts.

Bārā būs iespējams iegādāties atspirdzinošus dzērienus, savukārt festivāla “Sansusī” itāļu draugs Sergio no Līvāniem gādās par gardām picām. Ierasties aicinām zaļumballes tērpā, lai vakars krāšņāks.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz balli par 9 eiro (pie ieejas – dārgāk) iegādājamas šeit https://www.tickettailor.com/events... Organizē festivāls “Sansusī”, sadarbības partneris “Tu jau zini Kur”, atbalsta Valsts kultūrkapitāla fonds.