Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Foto: Ceturtais Baltijas bundzinieku samits fotomirkļos

Redakcija
Redakcija
19. augustā 11. novembra krastmalā Rīgas svētku ietvaros notika jau ceturtais Baltijas bundzinieku samits, kas ir lielākais šāda veida pasākums Ziemeļeiropā un pulcē vairākus simtus bundzinieku no dažādām valstīm.

Publiskajā samitā piedalījās vairāk kā 300 bundzinieku vecumā no trijiem līdz 75 gadiem. Kopā ar Latvijas amatabrāļiem pasākumā pie bungām sēdās arī viesi no ārvalstīm. Īpašo viesu statusā bija Mike Terrana no ASV, Gergo Borlai no Ungārijas un Igor Falecki no Polijas. Pasākumā piedalījās arī ielu teātris “V.O.S.A. Theatre” no Čehijas, bundzinieku grupa “Tago” no Korejas Republikas, pašmāju poproka grupa “The Sound Poets”, dziedātāji Alex (“Opus Pro”), Aija Andrejeva, Edvīns Zariņš (“Dakota”), Miks Dukurs, Atis Ieviņš (“Colt”), Reinis Straume (“Double Faced Eels”) un Paula Dukure, reperis Edavārdi, kā arī Nila Īles jaunā grupa “Kanisaifa”, Andžeja Grauda bungu skolas grupas, deju grupa “Dzirnas” un DJ Vento. Visas dienas laikā pasākumu apmeklēja apmēram 30 000 cilvēku.