Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


TV3 Līgo pasākumu „Līgo skaisti šovakar!” vadīs Jānis Streičs un Baiba Sipeniece-Gavare

Redakcija
Redakcija

Piektdien, 22.jūnijā, Jelgavā, Uzvaras parkā, norisināsies TV3 Līgo pasākums „Līgo skaisti šovakar!”. Pasākumu vadīs kinorežisors Jānis Streičs un TV personība Baiba Sipeniece-Gavare.

„Pasākumā piedalīties aicinājām māksliniekus, kuru mūzika ir ļoti piemērota šim vakaram, bet kuri arī paši ir stipri un tradīcijas cienoši, un es galīgi nevaru iedomāties, ka viņi varētu atnāks, apsēsties un gaidīt, kad kāds atnāks un sarīkos viņiem svētkus. Tāpēc labi, ka mums ir tik daudz brīnišķīgu mākslinieku, kas šo atmosfēru no sirds arī varēs radīt!” pauž Baiba.

Krāšņajā koncertā piedalīsies dziedātāji Ieva Akuratere, Olga Rajecka, Normunds Rutulis, Atis Auzāns, Normunds Jakušonoks, Artūrs Gruzdiņš, komponists Uldis Marhilevičs, „Jauno Jāņu orķestris”, „Laimas Muzykanti”, „Mākoņstūmēji”, Igauņu un Tihovsku dziedošās ģimenes, TDA „Lielupe”, Jelgavas pilsētas labākie kori u.c. Pēc koncerta Jāņu balli spēlēs brāļi Auzāni.

Baiba Sipeniece-Gavare aicina visus ierasties atbilstošā apģērbā (tautas tērpā, linu tērpos u.tml.) ar vainagiem, lai radītu īstu svētku noskaņu.

Koncerta sākums – plkst.20, taču pasākuma ieejas vārti tiks vērti plkst.18, kad visus apmeklētājus gaidīs amatnieku tirdziņš, Līgo vainagu pīšanas meistardarbnīcas. Plašā izvēlē būs iespēja baudīt visdažādākos ēdienus, protams, arī Jāņu sieru un alu.

Ieejas biļetes iespējams iegādāties arī atsevišķi tikai uz balli, kas sāksies plkst.23, ieejas maksa ballei – EUR 5!

Biļetes var iegādāties „Biļešu Paradīzes” tīklā un pasākuma norises vietā.