Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Foto: "Ielūdz Olgas!" Kandavā fotomirkļos

Redakcija
Redakcija
Pagājušajā sestdienā, 17.jūnijā, Kandavas Ozolāju estrādē norisinājās jau par labu tradīciju kļuvušais koncerts "Ielūdz Olgas!", uz kuru aicināja dziedātāja Olga Rajecka, aktrise Olga Dreģe un TDA "Dzintariņš" mākslinieciskā vadītāja Olga Freiberga. Krāšņajā koncertā, ko apmeklēja plašs skatītāju pulks, piedalījās gan visas trīs mākslinieces, gan viņu skatuves kolēģi: grupas "Eolika" un "Turaidas Roze", dziedātājs Uģis Roze, aktieri Varis Vētra, Jānis Paukštello, Andris Bērziņš un Ivars Kalniņš, kā arī TDA" Dzintariņš", "Rotaļa XO", "Liesma", "Līgo" un Kandavas deju skola.

"Paldies visiem koncerta dalībniekiem un tā rīkotājiem, paldies māksliniekiem, īpaši Olgai Freibergai un Olgai Dreğei! Par skaistajām dejām paldies Gintam Baumanim un Jānim Purviņam! Liels paldies visiem tehniskajiem darbiniekiem, Kandavas Kultūras nodaļai un domei. Paldies visiem skatītājiem, kuri atnāca uz mūsu radīto svētku koncertu. Esmu patiesi laimīga un gandarīta!": pēc koncerta savu aizkustinājumu pauda dziedātāja Olga Rajecka.

Foto: Dainis Ozols