Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Rīgā uzstāsies grupa "Griby"

Redakcija
Redakcija

12. maijā pirmo reizi Rīgā naktsklubā First uzstāsies grupa "Griby" ( "Грибы")..

Grupas sastāvā ir breakdance-dejotāts un Kruzheva lejbla dibinātāja Jūrija Bardaša, kurš izdomāja kļūt par artistu. Tālāk grupas pamatā ir divi reperi 4atty un Simptoms NŽN, kā arī Korrespondent s Radužnijs (Корреспондент Радужный).

Pusgadu atpakaļ par viņiem neviens nezināja, bet jau rudenī 2016. gadā kievas grupa izlaida pirmo albūmu Dom Na Kreslah ("Дом на колесах"). Kā saka paši producenti, ta albūma prezentācija bija vispopulārākā krievijas sociālu tīklu kompānijas "VKontakte" vēsturē.

Un jau 2017. gadā marta vīdū "Грибы" izldaida jaunu dziesmu un video klipu "Тает Лёд", kas burtiski uzspridzināja internetu. Par vienu mēneso Youtubā video savāca vairāk nekā 45 miljonu reizes. Ļoti daudz krievijas šovbiznesa pārstāvju uztaisīja parodijas gan uz dziesmu, gan uz pašu video klipu.

Rīgā mākslinieki prezentēs savu jauno albūmu. Biļetes ir pieejamas visās Biļešu Serviss kasēs.