Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Starptautiskā mūzikas festivāla "SUMMERTIME – aicina Inese Galante" konkurss (+VIDEO)

Redakcija
Redakcija

No 8. līdz. 14. augustam Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē, jau divpadsmito reizi norisināsies starptautiskais mūzikas festivāls “SUMMERTIME – aicina Inese Galante”. Šovasar festivāla vadmotīvs ir ceļojums, un tajā kopā ar Latvijas izcilo soprānu Inesi Galanti dosies pasaules zvaigznes no Portugāles, Nīderlandes, Āfrikas, Krievijas un citām valstīm.

Piedalies portāla KultūrasVēstis.lv rīkotajā konkursā, kas tapis sadarbībā ar Ineses Galantes fondu, un laimē 2 ielūgumus uz starptautiskā mūzikas festivāla "Sumertime – aicina Inese Galante" koncertu 13. augustā plkst.19.00 ĀFRIKAS RITMI. Dobē Njaorē.

Akadēmiskās un pasaules mūzikas cienītājiem festivāls SUMMERTIME – aicina Inese Galante tā labākajās tradīcijās solās būt patiesi krāšņs ceļojums. Saglabājot plašu žanrisko daudzveidību, līdz ar klasisko mūziku festivāla programmā būs dzirdams džezs, svings, tango, fadu, bosanova, kā arī piesātināti un mežonīgi Āfrikas ritmi.

13. augustā plkst.19.00 ĀFRIKAS RITMI. Dobē Njaorē

Grammy balvas ieguvēja,Kotdivuārā dzimusī harismātiskā dziedātāja, perkusioniste un dejotāja Dobē Njaorē (Dobet Gnahoré, Kotdivuāra) festivālā SUMMERTIME – aicina Inese Galante atgriežas pēc klausītāju vēlēšanās. Viņas koncerti ir kā ceļojums Āfrikas dvēselē – pārsteigumiem pilns, krāšņs un reizē mežonīgs, krāsām piesātināts un elpu aizraujošs. Tā ir kā atgriešanās pie pirmsākumiem, tur, kur dzīve pulsē dabas ritmos.


Dobē Njaorē apbur klausītājus visā pasaulē ar savu saviļņojošo priekšnesumu, spēcīgo balsi, samtaino un it kā Āfrikas saules uzkarsēto tembru; viņa pievelk publiku kā magnēts. Viņas koncertus nereti dēvē par hipnotiskiem rituāliem, kur skatītājs ļaujas Dobē Njaorē balss valdzinošajam spēkam un ķermeņa akrobātiskajām kustībām. Ik koncertu pavada stāvovācijas vairāku minūšu garumā.


KONKURSA NOSACĪJUMI:

1. Tev jābūt portāla KultūrasVēstis.lv un Ineses Galantes fonda sekotājam sociālo vietņu facebook.com:
facebook.com/kulturasvestis.lv;
facebook.com/InesesGalantesFonds
un draugiem.lv lapās:
draugiem.lv/www.kulturasvestis.lv;
draugiem.lv/inesesgalantesfonds.

(Piebilde: katrā no sociālo tīklu vietnēm uzvarētājs tiks izlozēts atsevišķi, t.i., facebook.com – 2 ielūgumi un draugiem.lv – 2 ielūgumi.)

2. Jāspiež "patīk" (like) un "ieteikt" (share) konkursa ierakstam.

3. Komentāros jāatzīmē drauga/draudzenes vārds, kuru vēlies iepriecināt ar šī koncerta apmeklējumu.


KONKURSS IR AKTĪVS LĪDZ Š.G.8. AUGUSTAM. 9. AUGUSTĀ IZLOZĒSIM LAIMĪGO UZVARĒTĀJU, KURŠ DĀVANĀ SAŅEMS 2 IELŪGUMUS UZ STARPTAUTISKĀ MŪZIAKS FESTIVĀLA "SUMMERTIME – AICINA INESE GALANTE" KONCERTU 13. AUGUSTĀ PLKST. 19.00 ĀFRIKAS RITMI. DOBĒ NJAORĒ.


Biļetes uz visiem festivāla “Summertime – aicina Inese Galante” koncertiem:
Biļešu paradīze internetā un tirdzniecības vietās visā Latvijā.

Vairāk par “Summertime – aicina Inese Galante” festivālu informācija festivāla mājaslapā vai sociālā tīkla facebook.com vietnē: festivalsummertime.com vai www.facebook.com/InesesGalantesFonds.

Paldies par sadarbību Ineses Galantes fondam un "SUMMERTIME – aicina Inese Galante" radošajai komandai!