Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Foto: Krāšņi aizvadīts 20. Country Bauska festivāls

Redakcija
Redakcija
Īpašā jubilejas svinību atmosfērā šajā nedēļas nogalē piektdien un sestdien 13. un 14. jūlijā aizvadīts XX Country Bauska kantrimūzikas festivāls. Spītējot lietum piektdienas vakarā, festivālu apmeklēja vairāki tūkstoši kantri mūzikas mīļotāju un festivāla viesu no Latvijas un ārvalstīm, lai klausītos, dejotu un baudītu pasaulē slavenās stīlģitāristes Sāras Džorijas (Sarah Jory) šovu, kā arī daudzu ārvalstu un pašmāju iemīļoto mūziķu uzstāšanos. “Paldies mūsu apmeklētājiem, kuri nenobijās no lietusgāzēm un apmeklēja mūsu 20. jubilejas festivālu ar prieku. Esmu patiesi gandarīts, ka Latvijā ir tik atvērti, zinoši un kaislīgi kantri mūzikas cienītāji un, ka katru gadu palielinās arī gados jauno festivāla apmeklētāju skaits. Iespējams, ka arī šo 20 gadu laikā ir izaugusi jauna kantri mūzikas mīļotāju paaudze, kas mūs iedvesmo strādāt pie īpašas programmas kā šogad, tā arī nākamgad. Jau šogad pie mums uzstājās modernā kantri, kantriroka, r&b un bluegrass izpildītāji un lielisku progresu demonstrēja arī pašmāju jaunie mākslinieki Aivars Birzmalis, Jānis Misiņš un Mārtiņš Jātnieks, tāpēc nākamgad līdzās tradicionālajam būs arvien vairāk modernais kantri,” pauž festivāla dibinātājs un producents Uldis Ozoliņš.

“Šis ir viens no pašiem labākajiem kantri festivāliem Eiropā! Esmu neizsakāmi aizkustināta par lielisko vidi un silto uzņemšanu un ir tik ļoti labi atgriezties pie jums Country Bauska festivālā,” teica festivāla galvenā zvaigzne Sāra Džorija, kuru tāpat kā 2006.gadā, arī šoreiz publika uzņēma ar īpašām ovācijām un pat aizkustinājuma asarām acīs.