Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Rokenrola vakars Kalnciema kvartālā 23. augustā

Redakcija
Redakcija

23. augusta vakarā būs iespēja ļauties rokenrola ritmiem, dejojot un dziedot kopā ar „The Swamp Shakers”. Grupas atraktīvo performanci papildinās „Swingdance” dejotāji, ar kuriem varēs iemācīties jaunus svinga soļus. Koncertu iesildīs Detroitas grupa „Sold Only As Curio”, kas savu mūziku raksturo: „Īstajai dzīvei nav izteikta viena žanra, arī mums tāda nav”, tādēļ grupa skanēs gan roķīgā noskaņā, gan būs jūtami arī folkmūzikas un popmūzikas akcenti.

Paralēli koncertam apmeklētāji varēs baudīt uz vietas gatavotus Street Food ēdienus no „Mierā Cafe”, „Tenerife Tours”, restorāna „Māja”, „Fat Cat eklērnīcas” un citiem ēdinātājiem. Koncertu ievaddaļā apmeklētājiem būs iespēja dzirdēt Latvijā dzīvojošo mazākumtautību kolektīvu uzstāšanos. Ieeja no plkst. 18.00, bez maksas.

THE SWAMP SHAKERS
Grupa „The Swamp Shakers” apvienojās 2015. gadā, kad izlēma kopā spēlēt rockabilly mūzikas stilā, kurā tie neprātīgi iemīlējās un izlēma turpināt tālākās mūzikas gaitas. Grupa galvenokārt spēlē savas dziesmas, vienlaikus veidojot savu aranžējumu 50. gadu klasiskajiem hītiem, aptverot rockabilly, kantrī un hillbilly mūzikas žanrus. Kopā ar Pitu Andersonu grupa ir koncertējusi neskaitāmos koncertos arī ārpus Latvijas, to skaitā, Krievijā, Zviedrijā, Lielbritānijā, Beļģijā un citur. Pita Andersona pēdējais solo albums „Brass-A-Billy” ir atzīts kā labākais rockabilly albums 2009, JPF Music Awards 2009.

„The Swamp Shakers” sociālie mediji:
https://www.facebook.com/PeteAnders...

SOLD ONLY AS CURIO
„Sold Only As Curio” ir grupa no Detroitas, ASV. Grupa spēlē oriģinālmūziku, apvienojot spēcīgu vokālu ar unikālu instrumentu skanējumu. Grupas pamatsastāvu veido ģitāras, bandžo, vijoles, basģitāras, bungu instrumenti, ko papildina divi solisti. Viņi savu iedvesmu rod no dažādām iecienītām grupām, kā Queen, Gogol Bordello, Prince, Stīvijs Vanders. Grupa spēlē elektrisko mūziku, iespaidojoties no popmūzikas, nu-folka, neo-soulmūzikas un R&B mūzikas ritmiem.
Grupa radās, apvienojoties trīs dalībniekiem un kopā spēlējot savu pirmo koncertu Pioneer kapsētā par godu Helovīna svētkiem. Esot tik tuvu nāvei, grupa spēlēja visai drūmu mūziku, līdz viņi saprata uzstāšanās patieso nozīmi. Vēlāk „Sold Only As Curio” sāka spēlēt mūziku, pie kuras dziedāt, smieties, raudāt, dejot, un kopš tā brīža, grupa ir tikai augusi profesionāli un garīgi, radot savu mūziku dejošanai.

„Sold Only As Curio” pārstāv tādus mūzikas žanrus kā roks, folkmūzika, pasaules mūzika, soul-mūzika, apvienojot visus žanrus kopā.

„Sold Only As Curio” sociālie mediji:
https://www.soldonlyascurio.com/epk/
https://www.facebook.com/Soldonlyas...

Kalnciema kvartāla pasākumu sezonu atbalsta „Lielvārdes alus” un „Domenikss”.
Mazākumtautību projekts tiek līdzfinansēts Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sabiedrības integrācijas programmā „Pasaules mūzikas ievadvakari”.