Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Ar “The xx” izskan 2017.gada “Sunset festival” pēdējā diena

Redakcija
Redakcija

Sensacionālais trio no Braitonas vakar noslēdza “Sunset festival” Siguldas pilsdrupu estrādē. Britu elektroniskā indīroka apvienība pulcēja Siguldā 4500 klausītāju no Latvijas un citām valstīm. Pirms “The xx” siguldiešiem un pilsētas viesiem bija iespēja baudīt pašmāju apvienību “My Radiant You” un “Bandmaster” priekšnesumus.

Šogad, salīdzinot ar pirmo festivāla gadu, laikapstākļi lutināja visās trijās festivāla dienās, un saulrieti bija baudāmi katrā no tām. Pasākuma viesus ceļā uz estrādi izklaidēja improvizācijas apvienība “Spiediens”, bet teritorijā bija baudāma fotoizstāde ar mirkļiem no slavenā Glastonberijas festivāla, kurā “The xx” šogad pirmo reizi kāpa uz lielās iramīdas skatuves. Kopumā festivāla teritorijā valdīja atbrīvota un pacilāta gaisotne. Mūziķi tika uzņemti ar ovācijām un sajūsmu.

Kā jau ziņojām iepriekš, no citiem līdzīgiem Latvijas festivāliem "Sunset Festival" atšķiras ar uzsvaru uz mūzikas baudīšanu īpašā gaisotnē un kvalitatīvām izklaides iespējām ļoti dažāda vecuma cilvēkiem. Pagājušajā vasarā Pilsdrupu estrādē un Pils dārzā norisinājās divi festivāla pasākumi ar pasaules līmeņa mūzikas zvaigžņu piedalīšanos, šogad tie bija jau trīs un plānots festivāla dienu skaitu palielināt arī turpmāk.