Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


“Carnival Youth” laiž klajā jaunu singlu “Desktop” un izsludina koncerttūri

Redakcija
Redakcija

Grupa “Carnival Youth” izdod singlu “Desktop” no 16.augustā gaidāmā jaunā albuma “Good Luck” un uzsāk biļešu tirdzniecību uz novembrī gaidāmo Latvijas tūri, kuras ietvaros uzstāsies: 16.novembrī Līvānos, 17.novembrī Valmierā, 20.novembrī Madonā, 23.novembrī Rīgā, “Hanzas Perons” un 30.novembrī – Liepājā. Informācija un biļetes - https://band.link/CarnivalYouth

“Dziesma “Desktop” ir nedaudz ironisks joks par mūsu paaudzi, tai skaitā arī mums pašiem, kas katru brīvu brīdi, ko varētu veltīt saviem mīļajiem vai sev, pavada ekrānos. Par mūsdienu izaicinājumiem un digitālo mīlestību. Mēs ceram, ka šajā dziesmā var arī sadzirdēt Brazīlijas ritmus un karstasinību,” stāsta Emīls Kaupers.

Singla “Desktop” video ir veidojis Dree, kurš zināms pēc darba pie Ozola videoklipiem, ieskaitot grāvēju “Stils”. Roberts Vanags papildina: “Pamanījām viņa darbus citiem Latvijas mūziķiem un jutām, ka šai dziesmai vizualizācija ir jāveido kopā tieši ar viņu. Dree piemīt ļoti īpašs vizuālais rokraksts, tādēļ ļāvām viņam izpausties pēc sirds patikas. Vērīgākie pamanīs, ka klipā asprātīgi esam integrējuši arī mūsu jaunos draugus – kosmētikas zīmolu STENDERS, kuru ļumīgās un slīdīgās želejziepas kļuva par daļu no klipa.”

Gaidāmais albums “Good Luck” ierakstīts pagājušajā vasarā “Red Bull Studios” Sanpaulū, Brazīlijā. Albumu producējis grupas draugs un ilggadējs sadarbības partneris ierakstu veidošanā Gatis Zaķis; to miksējis Grammy balvas ieguvējs Nikolas Vernes (Nicolas Verhnes), kurš strādājis ar tādiem māklsiniekiem kā “The War on Drugs”, “Animal Collective”, “Deerhunter”, “Dirty Projectors”, “Wild Nothing” un citiem. Skaņas pēcapstrāde tapusi “Sterling Sounds” Ņujorkā un to veicis Gregs Kalbi (Greg Calbi), kura darbu sarakstā atrodama sadarbība ar “The National”, “MGMT”, “Interpol” un “Arcade Fire”.

Par godu gaidāmajam albumam un uzsāktajai draudzībai ar kosmētikas zīmolu STENDERS, ir radīts kopīgs produkts – putojošā vannas bumba sirds formā, kura jau pieejama STENDERS veikalos un grupas suvenīru veikalā - Good Luck Bath Bubble Heart - Carnival Youth Grupa apliecina, ka “bumba ir paredzēta ne tikai vannas terapijai, bet arī dažādu sirds sāpju un neveiksmju noskalošanai!”