Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Rīgā uzstāsies bijušais grupas "The Prodigy" dalībnieks - Leeroy Tornhill

Redakcija
Redakcija

19. augustā First MIR naktksklubā ar īpašu dj-setu uzstāsies Leeroy Tornhill, informē portals balticevents.info.

Leeroy Thornhill - britu dīdžejs un mūziķis. Pagātnē - dejotājs un leģendārās grupas The Prodigy taustiņinistrumentālists, kuras dalībnieks ir bijis vairāk nekā 10 gadus, ar koncerttūrēm apceļojot pasauli.

.........................................................................................................................................................................................................

2001. gadā Leeroy atstāja grupu lai vārētu pievērsties savai solo dīdžeja karjerai. 2001. gada martā projekta "Flight Crank" ietvaros klajā nāk viņa debijas albūms, kura tapšanā piedalījās tādas slavenības, kā Maxim, Adamski, Lee Scratch Perry, Mad Professors un Genaside 2.
Leeroy velta daudz laika topa remiksu izveidei un mākslinieku producēšanai- David Gray, Mobijs un Dr. Doom (KoolKeith) un Flint.

Pēc apvienošanās ar populāro Dj Hyper, kas guvis pasaules mēroga kritiķu atzinību, top grupa Hyper, kur Leeroy atkal uzstājas kā vokālists.
Leeroy ir ārkārtīgi populārs Anglijā, kur viņa koncerttūru un uzstāšanos saraksts atgādina lidostas elektronisko tablo. Pasākumi ar mākslinieka dalību pulcē tūkstošiem elektroniskās mūzikas pielūdzēju un fanu visā Eiropā.

Šobrīd Leeroy strādā projektā Smash HiFi kopā ar vācu DJ/producentu Martin Horger (Breakspoll 2014 divu nominācīju ieguvēju). 2016. gada oktobrī viņi laiž klajā savu pirmo albumu "Order More Disorder» - smaga multižanru kolaborācija ar Kym Mazelle, Lexie Lee, Ka, Mc Sirreal un The Leggionares vokālu. Šī albuma mūzika tika izmantota 2017. gada iecienītā Kia reklāmas video.

Pašlaik Leeroy turpina rakstīt jaunu mūziku gan saviem solo, gan dažādu mākslinieku un dīdžeju projektiem, tādiem kā Darren Emerson, Maxim (Prodigy).

2017.gada 19.augustā gan rīdziniekiem, gan pilsētas viesiem būs lieliska iespēja noklausīties Leeroy jaunos darbus, kā arī atcerēties vecos The Prodigy hītus.

Biļetes ir peejamas servisā ticketshop.lv.