Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Krāšņais festivāls “Jubilāru salidojums” – jau šīs nedēļas nogalē Limbažos

Redakcija
Redakcija

20.jūlijā Limbažos norisināsies krāšņais festivāls “Jubilāru salidojums”, kurā tiks svinētas vairākas ievērojamas jubilejas.
“Grupa “Zeļļi” šogad atzīmē 40 gadu jubileju, “Kantoris 04” – 30.dzimšanas dienu, grupai “Sestā jūdze” ir pilngadība – 18 gadi, un pilngadību svin arī grupas “Apvedceļš” hīts “Zemenes”,” atgādina festivāla idejas autors un producents Jānis Gailītis. Jāpiebilst, ka visnotaļ ievērojama jubileja – 66 gadi – ir vienam no festivāla vadītājiem – aktierim Andrim Bērziņam.

Festivālā kā viesis piedalīsies arī leģendārais dziedātājs Žoržs Siksna, grupas “Dakota”, “Rumbas kvartets”, “Muiža”, bet karstajā nakts ballītē dejas iegriezīs Roberts Lejasmeijers.

Festivāla rīkotāji atgādina, ka uz pasākumu īpaši tiek gaidīti gan skolu absolventi, gan tie, kas skolu jau sen ir beiguši. “Mūsuprāt, vārds “salidojums” sevī ietver domu, ka šis būtu īstais brīdis, lai atkal satiktos klasesbiedri, kas sen nav redzējušies, un sarīkotu īstu salidojumu! Jo kad tad vēl, ja ne vasarā un šādā pasākumā,” pauž festivāla rīkotāju pārstāvis Armands Leimanis.

Festivāls Limbažos sāksies plkst.17 (ieeja estrādē – no plkst.16), Stopiņu novada Vālodzēs – plkst.18 (ieeja – no plkst. 17).

Biļetes uz festivālu var iegādāties “Biļešu Servisā”. Iepriekšpārdošanā biļešu cena – 10 EUR, pasākuma norises dienā – 15 EUR.