Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Populāri dziedātāji aicina uz koncertu „Mana vasaras melodija” Jelgavā

Redakcija
Redakcija

4. augustā Jelgavā, Uzvaras parka estrādē, ikviens tiks gaidīts uz vērienīgo koncertu „Mana vasaras melodija 2018”, kuru jau tradicionāli vadīs TV personības Liene Bērziņa un Māris Grigalis. Koncerta sākums – plkst.21, ieeja no plkst.20.

Šogad koncertā piedalīsies populārie mūziķi Ainars Mielavs, Atis Auzāns, Guntis Veits, Jānis Stībelis, Žoržs Siksna, Rikardions, Liene Šomase, māsas Legzdiņas, Atis Ieviņš, Kristīne Prauliņa, grupas „Crazy dolls” un „Vintāža” u.c., kā arī gaidāmi dažādi muzikāli pārsteigumi. Pēc pusnakts – nakts balle ar grupu „Credo”!

„Nav labāka veida, kā iesākt vasaras pēdējo mēnesi, atkal visiem satiekoties un kopīgi izdziedot šīs vasaras mīļākās melodijas. Būt kopā, apreibt no laimes un piedziedāt Jelgavu tā, lai skan visa Latvija!” uz koncertu aicina Liene Bērziņa, savukārt Māris Grigalis piebilst, ka gaida tikšanos ar mūziķiem un skatītājiem, jo jau pagājušā gada vasara pierādījusi, ka ir iespējams tik jaukā un sirsnīgā gaisotnē aizvadīt koncertu, kurā var ne tikai klausīties un dziedāt līdzi, bet arī no sirds izdejoties.

Koncerta režisore Dita Torstere-Stepīte uzsver: beidzot varam teikt, ka Latvijā vasara ir izdevusies, jo „gribas katru rītu dienu un vakaru pavadīt ārā kopā ar draugiem jautrās sarunās, savukārt strādāt negribas itin nemaz. Tādēļ lai šis koncerts „Mana vasaras melodija” lai atkal ir kā jauka iespēja satikties draugiem un ģimenēm, atnākt vakarā uz Uzvaras parku Jelgavā, un jauki pavadīt laiku labas mūzikas pavadījumā! Padejot, padziedāt, varbūt uzēst kādu našķi. Un tad viens vasaras vakars būs tiešām izdevies!”

Šajā vasaras vakarā mūziķi dalīsies ar klausītājiem savās skaistākajās vasaras melodijās, uzsvaru liekot uz popmūzikas dziesmām un ko roķīgāku, lai klausītājiem radītu priecīgu, skanīgu un lustīgu vasaras sajūtu, ļaujot paņemt līdzi savu mīļāko melodiju, ar kuru kopā pavadīt atlikušo vasaras daļu, kad vēl svinamas dzimšanas dienas un ballītes, vai vienkārši skaļi dziedot līdzi radio skanošajām dziesmām! Aicina Jelgavas pilsēta un LNT. Pasākuma moto: „Un kura ir Tava vasaras melodija?”, jo ne velti Maestro Raimonds Pauls ir teicis, ka visa pamats ir melodija!

Biļetes uz koncertu var iegādāties „Biļešu Paradīzes” kasēs un internetā Bilesuparadize.lv

Ir iespēja iegādāties atsevišķu biļeti tikai ballei. Koncerta ieejas biļete derīga arī nakts ballei.