Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Weekend Baltic festivāls izziņos jaunus māksliniekus 3 nedēļu garumā!

Redakcija
Redakcija

Weekend Baltic festivāls turpina papildināt savu jau tā grandiozo mākslinieku sarakstu ar jauniem vārdiem un turpinās tos izziņot 3 nedēļu garumā! Kā pirmie pievienotie no tiem ir - drum’n’bass pārstāvji Chase & Status, Igaunijas leģendas Cartoon, kuri Weekend festivālā sniegs savu vienīgo šīs vasaras koncertu, kā arī Flux Pavillion un Matrix & Futurebond no Lielbritānijas, Camo & Crooked no Austrijas un Igaunijas Coverk x Byte.

Igaunijas atraktīvie Cartoon, kuri jau 2016. gadā rībināja skatuvi un “sērfoja” publikā pēdējā laikā nav snieguši daudz koncertus. Šī gada festivālā grupa sniegs vienīgo koncertu vasarā un ir solījuši pārsteigt publiku ar ko īpašu. Cartoon solists Joosep Järvesaar komentēja: “Grupa sniegs 100% atdevi, lai šīs vasaras koncerts būtu ļoti īpašs un atmiņā paliekošs. Mēs gaidām, lai uzstātos mūsu dzimtajā pilsētā, Weekend festivāla publika mūs vienmēr uzņem fantastiski. Šis būs grupas “Cartoon” labākais šovs, kāds jebkad ir bijis!”.

Līdz šim Weekend Baltic festivāls 2017. gada augustam ir apstiprinājis tādas zvaigznes kā Alan Walker, Alesso, Alex Mattson, Alma, Andres Puusepp, Alok, Armin van Buuren, Bass Modulators, Bombossa Brothers, Brennan Heart, The Chainsmokers, Cheat Codes, Clean Bandit, deadmau5, Don Diablo, Futuristik, GTA, Jauz, Kristjan Hirmo, Kungs, Macky Gee, Madison Mars, Martin Garrix, MHKL, NOËP, Proteus, Púr Múdd, Radical Redemption, Rae Sremmurd, Sub Focus, Syn Cole, Tchami ning Tungevaag & Raaban, Wild Motherfuckers and Ex Da Bass. Pilns mākslinieku saraksts tiks izziņots pavasara beigās.

Biļetes vēl pieejamas: www.weekendbaltic.com

Weekend Festival Baltic 2017 -

...

facebook.com

Weekend Festival Baltic (@weekendbaltic) •...

Weekend Baltic (@Weekendbaltic) | Twitter