Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


'Šovasar Jūrmalā uzstāsies Vera Brežņeva

Redakcija
Redakcija

14. jūlijā Dzintaru koncertzālē ar vienīgo koncertu Latvijā uzstāsies seksīgā Krievijas un Ukrainas dziedātāja, televīzijas raidījumu vadītāja un aktrise Vera Brežņeva, informē balticevents.info.

Ar savu jaunāko koncerttūri „Number 1“ bijusī meiteņu grupas „Via gra“ dalībniece Vera Brežņeva Jūrmalā ieradīsies profesionālu dejotāju komandas pavadībā jau šajā vasarā, un koncertprogrammas apmeklētājiem būs iespēja dzirdēt iemīļotos skaņdarbus no lielu popularitāti guvušajiem albumiem „Любовь спасет мир” un „Ververa” klātienē.

Seksīgākās un stilīgākās Krievijas un izklaides pasaules sievietes, kā arī labākās TV raidījumu vadītājas titulus ieguvusī Vera Brežņeva sabiedrībā tiek novērtēta ne tikai par muzikālajiem sasniegumiem un valdzinošo skaistumu, bet arī par savu neizsmeļamo sirsnību, atvērtību un vienkāršību.



Jūrmalas koncerta apmeklētājus sagaida tādi dažāda vecuma pārstāvju sirdis iekarojušie hiti kā„Мамочкa”, „Любовь спасет”, „Доброе утро“, pārsteidzoš uveiksmi guvušais skaņdarbs „Лепестками Слез“, ko dziedātāja iedziedājusi kopā ar moldāvu izpildītāju Dan Balan, kā arī, protams, jaunākās dziesmas.

Koncerta biļetes ir pieejamas visās Biļešu Serviss kasēs.