Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Rīgā uzstāsies reperis ATL

Redakcija
Redakcija

18. maijā uz Melnā Piektdiena kluba skatuves uzstāsies reperis ATL, informē.balticevents.info.

Sergejs Krupovs jeb ATL ir no Novočeboksarska un vēl bernībā ir iedvesmojies no Eminem dziesmām. Šīs dziesmas Sergejam šķita ļoti drosmīgas tāpēc viņš, sekojot savam elkam, nolēma kustēties tadā pašā stilā un tādā veidā kļūt par populāru mākslinieku.
Taču plašāka popularitāte atnāca reperim tad, kad viņš uzvarēja populārajā battle-šovā Versus, kur bija pieveicis nopietnu pretinieku – Endy Kartraitu.



ATL stīls ir tuvāks trip-hopam. Tas ir eksperimentāla hopa, džeza, soul un roka sintēze. Tomēr mākslinieks turpina attistīties un nepārtraukti cenšas mainīt savu stilu, izmēģinot sevi uz skatuves dažādos ampluā.

Rīgā ATL uzstāsies «Holy Rave» tūres ietvaros, kur kopā ar savu kolektīvu izpildīs labākus darbus, kā arī skanēs pavisam jaunas dziesmas. Biļetes ir pieejamas Ticketshop.lv mājaslapā.