Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Dziedātājs Jānis Stībelis tūres pavasara sesiju noslēgs ar krāšņu koncertu Rīgas Kongresu namā

Redakcija
Redakcija

Dziedātājs Jānis Stībelis, kurš šopavasar ar jauno koncertprogrammu “Sajūti!” apceļo Latvijas pilsētas, 19.maijā ar krāšņu koncertu Rīgas Kongresu namā noslēgs tūres pavasara sesiju.

Arī Rīgas koncertā piedalīsies vairāki viesmākslinieki:“Tā būs dziedātāja Aminata; tas noteikti būs Normunds Rutulis, ar kuru kopā atskaņosim dziesmu “Viens, divi, trīs!”. Un tā noteikti būs Marta Ritova, kura pēc nesenās kļūšanas par māmiņu atsākusi koncertēt,” saka Jānis.

Koncertā skanēs lielākā daļa Jāņa Stībeļa zināmāko dziesmu (“Es tikai smejos”, “Glāze piena”, “Esi pozitīvs”, “Tikai tev” u.c.), kā arī nesen ierakstītais singls “Karogs” (ar Edvarta Virzas dzeju) no topošā albuma.

Dziedātājam talkā nāks izcilie instrumentālisti Raimonds Macats (taustiņinstrumenti, mutes harmonikas, čells), Miķelis Vīte (perkusijas) un Andrejs Jevsjukovs (ģitāra), Oskars Sproģis (basģitāra), kā arī jaunā dziedātāja Megija Naunikas.

Informācija par mākslinieku:
Jānis Stībelis / Sākumlapa un Facebook/Jānis Stībelis

Jāņa Stībeļa tūres „Sajūti!” rudens koncerti notiks:

7.oktobrī plkst.19 Valmieras Kultūras centrā
14.oktobrī plkst.18 Alūksnes kultūras centrā
21.oktobrī plkst.18 Liepājas Olimpiskajā centrā
27.oktobrī plkst. 19 Ogres Kultūras centrā

Biļetes uz koncertiem var iegādāties „Biļešu Paradīzes” kasēs un internetā.