Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


17. decembrī Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā uzstāsies grupa “Daba San”

Redakcija
Redakcija

LU Botāniskā dārza Ziemassvētku tirdziņa laikā 17. decembrī plkst. 15.00 uzstāsies grupa “Daba San” ar koncertu “Puzurpasaka” ziemas saulgriežu noskaņās. Koncertā skanēs dziesmas no albuma “Puzurs”. Postfolkloras grupa “Daba San” šo albumu izdeva 2013. gadā ar savu agrāko nosaukumu “Vecpilsētas dziedātāji”.

“Daba San” ir grupa, kura pulcē ap sevi jauniešus, kurus aizrauj postfolklora. Grupas dalībnieki brīvi rotaļājas ar tautasdziesmu tekstiem, saglabājot tajos ietverto vēstījumu un sacerot tām jaunas, pašu komponētas melodijas. Skaņu viņi rada kopā, veidojot ko pilnīgi jaunu, unikālu, tomēr ar saknēm mūsu tradīcijās. Daba ir tas, kas vieno šeit mītošās paaudzes cauri gadsimtiem. Daba san, stāstot mums to pašu, ko tautasdziesmās stāsta iepriekšējās paaudzes.

Tirdziņā savu sarūpētos labumus piedāvās vietējie amatnieki, zemnieki, labdarības un vides organizācijas, kā arī Latvijas Universitātes Biznesa inkubatora dalībnieki ar saviem inovatīvajiem, jaunajiem produktiem. Bērniem būs pieejamas radošā darbnīca, kā arī izjādes ar poniju - sestdien un svētdien no plkst. 11.00-14.00. Botāniskais dārzs tirdziņa laikā saviem apmeklētājiem dāvina bezmaksas ieeju, kā arī ekskursijas pa Tropu palmu māju un citus kultūras pasākumus, par kuriem vairāk var izlasīt Latvijas Universitātes Botāniskā dārza mājaslapā LU Botāniskais dārzs - Latvijas Universitāte

Tirdziņš darbosies:
16.decembrī no plkst.16:00 līdz plkst.21:00.
17.decembrī no plkst.10:00 līdz plkst.21:00.
18.decembrī no plkst.10:00 līdz plkst.16:00.

Papildu informācija: LU Botāniskais dārzs - Latvijas Universitāte

LU Botāniskais dārzs atrodas Rīgā, Pārdaugavā, Kandavas ielā 2. No 1. oktobra līdz 31. martam dārzs apmeklētājiem ir atvērts no plkst. 10.00 līdz 16.00. Ieejas maksa Botāniskajā dārzā ārpus Ziemassvētku tirdziņa darba laika: skolēniem – 1 EUR, studentiem un pensionāriem – 1.5 EUR, pieaugušajiem – 2 EUR. Bezmaksas ieeja: pirmsskolas vecuma bērniem, Latvijas Universitātes studentiem un darbiniekiem, I un II grupas invalīdiem. Plašāka informācija: http://www.botanika.lu.lv/.