Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Maija Kovaļevska aicina uz labdarības koncertu: jaunā albuma "Ar siltu sirdi" prezentāciju

Redakcija
Redakcija

Pasaules operzvaigzne Maija Kovaļevska kopā ar pianisti Dzintru Erlihu un basu Krišjāni Norveli radījusi brīnišķīgu latviešu kamermūzikas albumu “Ar siltu sirdi”, kā dāvanu Latvijas simtgadē un ģimenēm ar īpašiem bērniņiem. Visi ienākumi no albuma pārdošanas nonāks īpašo bērniņu atbalstam.

Pasaules operzvaigzne, soprāns – Maija Kovaļevska, starptautisko konkursu laureāte - pianiste Dzintra Erliha un pasaulē atzītais Latvijas Nacionālās operas bass Krišjānis Norvelis aicina uz labdarības koncertu un albuma “Ar siltu sirdi” prezentāciju, kas notiks šī gada 1.jūnijā plkst. 19.00 Latvijas Nacionālās bibliotēkas Ziedoņa zālē. Koncertā skanēs latviešu komponistu kamermūzika, kā arī garīgā mūzika — J.Vītola, J.Mediņa, A.Kalniņa, L. Garūtas, Š. Guno un citu komponistu skaņdarbi. Biļetes nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs un interneta mājas lapā: https://www.bilesuparadize.lv/event...

1.jūnijs ir arī starptautiskā bērnu aizsardzības diena. “Visi ienākumi no koncerta biļešu un albuma “Ar siltu sirdi” tirdzniecības sniegs praktisku palīdzību ģimenēm ar īpašajiem bērniņiem. Tikai mēs paši varam veidot sabiedrību ar dvēseli, kurā ģimene un pats cilvēkbērns ar īpašām vajadzībām justos piederīgs, vajadzīgs, nozīmīgs, mīlestības un uzmanības vērts,” vēsta Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta.

Mūziķu veidotais albums “Ar siltu sirdi” ir kā veltījums Latvijas simtgadei. Tajā iekļautas skaistākās latviešu komponistu solodziesmas un klavierdarbi, kurus ieskaņojusi Maija Kovaļevska, Krišjānis Norvelis un Dzintra Erliha. Albuma digitālu kopiju par ziedojumiem var iegādāties Arsiltusirdi - ZIEDO un saņemt e-pastā.

Labdarības akcija "Ar siltu sirdi" aizsākusies ar Maijas Kovaļevskas un Dzintras Erlihas koncertiem Austrālijā šī gada aprīlī un maijā, gūtos ienākumus veltot Latvijas bērniem ar īpašām vajadzībām.

Atbalsta: Latvijas Nacionālā bibliotēka, SIA “Biļešu Paradīze”, SIA “Radio Skonto”, Amerikas Latviešu Apvienības Kultūras fonds, Komponista Aleksandra Okolo - Kulaka piemiņas fonds, Lūcijas Garūtas fonds, Latviešu apvienība Austrālijā un Jaunzēlandē, Sidnejas Latviešu biedrība, Adelaides Latviešu biedrība, Melburnas Latviešu organizāciju apvienība, SIA “Skrivanek Baltic”, Jaņa Rozentāla skolas atbalsta fonds, SIA “Clear Channel”, SIA “Novotel”, Ieva un Kristaps Epneri, Anita un Graham Andersoni, Ojārs Greste, Māris Ripa, informatīvi atbalsta - Valsts SIA “Latvijas Radio”, Latvijas Autisma apvienība, Invalīdu un viņu draugu apvienība “Apeirons”.