Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Piedalies konkursā un laimē ielūgumus uz leģendārā aktiera Edgara Liepiņa jubilejas piemiņas koncertu

Redakcija
Redakcija

Piedalies konkursā un laimē ielūgumus uz leģendārā aktiera Edgara Liepiņa jubilejas piemiņas koncertu
Edgars Liepiņš

Piedalies portālu KultūrasVēstis.lv un Epadomi.lv rīkotajā konkursā un laimē ielūgumus uz leģendārā aktiera Edgara Liepiņa 85 gadu jubilejas piemiņas koncertu „Paldies, kolosāli!”, kas notiks 2015. gada 10. jūnijā Dzintaru koncertzālē.

Tautā mīlētajam aktierim Edgaram Liepiņam 2014. gada 17. decembrī būtu svinēta 85 gadu jubileja, savukārt šogad septembrī apritēs 20 gadi, kopš izcilais latviešu aktieris, komiķis un traģiķis uz mums raugās no savas zvaigznes debesu laukos.

Lai pieminētu šos abus nozīmīgos gadskaitļus, ikviens aktiera talanta cienītājs tiek aicināts uz 10. jūnijā Dzintaru koncertzālē notiekošo Edgara Liepiņa piemiņas koncertu, kurā piedalīsies Maestro Raimonds Pauls, komponisti Mārtiņš Brauns un Juris Kulakovs, kā arī grupa „Ārprāts”, dziedātāji Zigfrīds Muktupāvels, Dainis Skutelis, Agnese Rakovska, Laimis Rācenājs, Miervaldis Jenčs, Guntars Runģis, Samanta Tīna, Liepājas teātra aktieris Edgars Pujāts, „TirkizBand” un daudzi citi mākslinieki. Vakaru vadīs aktieris Guntis Skrastiņš. „Tā ir fantastiska sajūta, ka viens mākslinieks, pat pēc savas nāves spēj sapulcināt koncertā cilvēku tūkstošus!” saka koncerta veidotāji. Jāpiebilst, ka svētku programmā būs iekļauti vēsturiski materiāli no Edgara Liepiņa daiļrades, kas ļaus viņam virtuāli piedalīties koncerta norisē.

Edgara Liepiņa talanta un personības fenomens patiešām ir apbrīnas vērts, jo mēs atkal un atkal vēlamies klausīties iemīļotās melodijas, pasmieties par labestīgo un tik trāpīgo humoru, kas iekrāso mūsu ikdienu.

Konkursa nosacījumi:

1. Tev jābūt portālu KultūrasVēstis.lv (draugiem.lv/kulturasvestis) un epadomi.lv (draugiem.lv/epadomi) sekotājam draugu lapās.

2. Jāspiež "patīk" un "ieteikt" saviem draugiem.

Konkurss norisinās līdz 2015. gada 4. jūnija plkst. 23.59.
5. jūnija rītā paziņosim laimīgo, kurš iegūs ielūgumus.


Koncerta lieldraugs ir Jūrmalas pilsētas dome. Koncertu organizē „Forte Production".

Vairāk par pasākumu lasi ŠEIT.