Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Ekskluzīva iespēja: Andris Kivičs atbildēs uz visiem Taviem jautājumiem

Redakcija
Redakcija

Vienmēr esi vēlējies uzdot Andrim Kivičam jautājumu: no kā viņš bēg, lai tuvotos sev? :)
Vai varbūt vēlies uzzināt laimīgas dzīves formulu?
Tos un vēl citus jautājumus Tev būs iespēja uzdot 17. marta vakarā Teātra bārā, kur notiks radošais vakars ar mākslinieku.

Mūziķis, TV personība, rakstnieks un visādi citādi spilgta personība, kas savus spēkus pamēģinājis gandrīz visās nozarēs, ir aizkustinājis tūkstošiem cilvēku ar savām dziesmām, dzejoļiem vai vienkārši iedvesmojošiem padomiem. Tā varētu raksturot Andri Kiviču un viņa devumu sabiedrībai.

17. martā plkst. 20.00 mākslinieks aicina visus klausītājus un fanus uz Teātra bāru, kur viņš ne vien spēlēs ģitāru un dziedās mīļākās dziesmas, bet arī stāstīs stāstus iz dzīves, lasīs savus dzejoļus un aforismus un atbildēs uz visiem jautājumiem.

Pasākuma tēma būs mīlestība, līdz ar to aicinām visus romantikas cienītājus pievienoties mums, lai šis vakars silda mūsu sirdis un atmiņā paliek kā spilgts un mīļš kopīgi pavadīts laiks.

Tiekamies Teātra bārā!

Biļetes iespējams iegādāties Biļešu Paradīzes kasēs vai internetā.
Pasākumu rīko Riharda Čerkovska aģentūra.