Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Dziedātāja Aija Andrejeva uzsākusi programmas "Ceļojums pie sevis" koncerttūri

Redakcija
Redakcija

Trešdienas vakarā dziedātāja Aija Andrejeva ar koncertu savās dzimtās pilsētas Ogres Kultūras centrā atklāja savu jauno koncerttūri “Ceļojums pie sevis”. Kopā ar Aiju uz skatuves kāpa mūziķi Kaspars Ansons (ģitāra), Jānis Pauls (čells; “MeloM”) un Kaspars Kurdeko (perkursijas). Aija koncerta noslēgumā sagādāja īpašu pārsteigumu, uz skatuves aicinot savu tēvu - grupas “Opus Pro” solistu Alex, lai kopā nodziedātu abu populāro duetu “Tu un es”. Koncerttūres īpašo gaismu partitūru veidojis gaismu mākslinieks Oskars Pauliņš.

Pēc koncerta klausītāji, kuru vidū manīja gan sirmgalvjus, gan mazus bērnus, gan, protams, jauniešus un vidējās paaudzes pārstāvjus, dziedātāju sveica ar stāvovācijām, bet pēc tam steidza iegādāties diskus un iegūt Aijas autogrāfu.