Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Liepājā koncertu sniegs dziesminieks Goran Gora

Redakcija
Redakcija

Liepājas Kultūras pārvalde vasaras mēnešos pilsētas iedzīvotājiem un viesiem jau tradicionāli piedāvā apmeklēt bezmaksas muzikālus brīvdabas koncertus. Piektdien, 16.augustā plkst. 20.00 šī gada Jāņa Čakstes laukuma kultūras programmu noslēgs dziesminieka Goran Gora koncerts.

Goran Gora (īstajā vārdā Jānis Holšteins - Upmanis) ir populārs latviešu mūziķis. Savu darbību uzsāka 2000. gadā un kopš tā laika izdevis trīs studijas albumus, rakstījis mūziku vairākām dokumentālajām filmām, kā arī strādājis teātra mūzikas žanrā Dailes teātrī, Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātrī, Valmieras Drāmas teātrī un Latvijas Nacionālajā teātrī.

Goran Gora ticis vairākkārt nominēts “Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvai”, un “Spēlmaņu Nakts” balvai. Mūziķa līdzšinējo darbību raksturo nemitīgi meklējumi, eksperimenti un muzikālā daudzveidība.

Piektdienas koncertā skanēs dziesminieka Goran Gora dziesmas ar Knuta Skujenieka, Imanta Ziedoņa un paša mūziķa vārdiem. Tostarp mūziķis liepājniekus aicinās uz muzikālu sarunu, daloties ar klausītājiem savā pieredzē par sadarbību ar dzejniekiem, kā arī novērojumos, atklāsmēs un pārdomās par ikdienišķiem un pasaulīgiem notikumiem.

Lūdzam ņemt vērā, ka pasākums tiks fotografēts un/vai filmēts. Apmeklējot šo pasākumu, apmeklētāji piekrīt foto un video uzņemšanai pasākuma laikā un to publiskai izvietošanai.