Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Šodien tirgus un Māmiņdienai veltīts koncerts Kalnciema kvartālā

Redakcija
Redakcija

Sestdien, 12. maijā, no plkst. 10.00 līdz plkst. 16.00 Kalnciema kvartāla tirgus gaisotne būs īpašās svētku noskaņās, jo aktivitātes papildinās Māmiņdienai veltīts koncerts no plkst. 11.00 līdz 13.00.

Tirgū atradīsiet jaukus pārsteigumus savām mīļajām māmiņām un vecmāmiņām, kā arī māmiņas aicinātas sevi iepriecināt pašas ar pavasarīgiem aksesuāriem, ziediem vai kraukšķīgām salātu lapām, atpūsties ābeļdārzā ar glāzi dzirkstoša itāļu vīna un izbaudīt koncertu.

Kalnciema kvartāla tirgus preču klāstā būs vietējie pavasara zaļumi un garšaugi, redīsi un zemenes, ziedi un dažādi stādi podiņos, mājražotāju saldējums un kūkas. Bērnus plānojam lutināt ar Avenei.lv vegāno saldējumu. Pagaršojiet TRU bioloģisko smūtiju vai šobrīd aktuālos funkcionālās pārtikas produktus - dažādus dārzeņu, garšaugu un sēklu pulverus no Urban Food Latvia, kā arī veselīgas putras un uzkodas.

Tirgū koncertu sniegs un svētku sajūtu radīs mūsu īpašie viesi - jauniešu orķestris no Norvēģijas un mazās balerīnas no deju skolām “Colour Point” un “Baleta klase”.