Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Mātes dienas koncerts „Sirds pieturvietas” Rīgas Sv. Pētera baznīcā

Redakcija
Redakcija

Mātes dienā – 13. maijā plkst. 14.00 Rīgas Sv. Pētera baznīcā notiks kvarteta “UNDERTANGO”, soprāna Madaras Dziedātājas un tenora Raimonda Bramaņa koncerts “Sirds pieturvietas”. Mātes dienas koncerti Rīgas Sv. Pētera baznīcā norisinās ik gadu un ir kļuvuši par tradīciju Rīgas iedzīvotājiem un viesiem.

Katru gadu šajā skaistajā svētku dienā izskan sirsnīgi un pateicības pilni koncerti māmiņām, tāpēc arī šogad Rīgas Sv. Pētera baznīcas pārvalde piedāvā koncertprogrammu, kuras vadmotīvs ir mātes mīlestības spēks, tās pārliecība, krāšņums un jūtīgums un tas viss atspoguļots mūzikā - romantiskā un sirds noskaņām bagātā. Koncertprogramma pauž sievietes sirds un dzīves pulsāciju latviešu un ārvalstu komponistu mūzikā. Koncertā muzicēs profesionāli mūziķi – soprāns Madara Dziedātāja, tenors Raimonds Bramanis un kvartets „UNDERTANGO”, kura sastāvā ietilpst pianists Mārtiņš Zilberts, vijolnieks Gidons Grīnbergs, akordeoniste Evita Dūra un kontrabasists Viktors Veļičko.

Koncertā tiks atskaņoti kā ārzemju, tā arī pašmāju komponistu - Raimonda Paula un Emīla Dārziņa skaņdarbi, kas veltīti tieši mātei. Tāpat koncerta apmeklētājiem būs iespēja dzirdēt Enjo Marikones skaņdarbu stīgu instrumentiem un Oskara Stroka “Zilo rapsodiju”. Akordeona valdzinājumu varēs baudīt, klausoties Astora Pjacollas skaņdarbu, bet solistu dziedājums atklāsies izdziedot fragmentus no Žorža Bizē operas “Karmena”, kas koncertam piešķirs īpašu šarmu un piepildījumu.

Ieeja koncertā ar bezmaksas ielūgumiem, kas no šodienas, 9. maija saņemami Rīgas Sv. Pētera baznīcas kasē, Reformācijas laukumā 1.