Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Ielūdzam uz labdarības koncertiem “Kopā varam palīdzēt”Rīgā un Cēsīs

Redakcija
Redakcija

Ar sirsnību ielūdzam uz labdarības koncertiem “Kopā varam palīdzēt” 19.maijā Rīgā un 20.maijā Cēsīs.
Koncertos uzstāsies Rīgas Doma zēnu koris Mārtiņa Klišāna vadībā un Hamburgas jauniešu koris “GospelTrain” Pītera Šulca (Peter Schuldt) vadībā. Latvijas zēnu koris izpildīts Baltijas valstu mūsdienu mūziku a capella dziedājumā un Eiropas klasiku, savukārt Vācijas jauniešu koris priecēs ar neizsīkstošu enerģiju un dzīvesprieku, izpildot pasaulē pazīstamas dziesmas.

Koncerts 19. maijā Rīgā notiks plkst. 18.00 Latvijas Universitātes Lielajā aulā (Raiņa bulvāris 19, Rīga). Koncerts 20. maijā Cēsīs notiks plkst. 19.00 Vidzemes koncertzālē “Cēsis” (Raunas iela 12-1, Cēsis). Koncerti apmeklētājiem ir bez maksas, ziedojumu apmērs un pats ziedojuma fakts kā tāds ir pilnīgi brīvprātīgs akts.

Uz koncertu aicina Latvijas un Hamburgas Sarkanā Krusta biedrības! Koncerti tiek organizēti sadarbībā ar Latvijas Universitāti un Cēsu novada domi.

Latvijas un Hamburgas Sarkanā Krusta biedrību daudzgadīgās sadarbības laikā realizēti neskaitāmi kopēji projekti ar mērķi palīdzēt cilvēkiem Latvijā. Iniciatīva par kopēju koru koncertu nāk no Hamburgas kolēģiem. Ziedojumos savāktie līdzekļi, lai cik tie būtu lieli vai mazi, tiks tērēti Latvijas vientuļo senioru aprūpei visā Latvijas teritorijā, proporcionāli ienākošo ziedojumu reģionālajam sadalījumam.