Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Foto: Mūziķi jautrā ballītē sveic rokgrupu OPUS PRO 30. dzimšanas dienā

Redakcija
Redakcija
Skanot "Rozā lietum", "Dzimenei" un citām populārām melodijām akustiskajā versijā, leģendārā rokgrupa Opus Pro 10. maija pievakarē tirdzniecības centrā "Spice" jautrā ballītē kopā ar draugiem un talanta cienītājiem atzīmēja savu 30. dzimšanas dienu.

Pasākumā grupas pārstāvji ne vien uzdziedāja kopā ar solista Alex jeb Oļega Andrejeva meitu Aiju Andrejevu, bet arī cienāja viesus ar Martini un tonika kokteiļiem, Lapsas mājas sarūpēto torti un dalījās atmiņās par trijos gadu desmitos uz skatuves piedzīvoto. Daži veiksminieki arī laimēja ielūgumus uz jubilejas lielkoncertu "Rozā lietus", kas 20. maijā notiks Rīgas Kongresu namā.

"Nedaudz skumji, ka mūsu jubilejas tūre tuvojas noslēgumam, bet, no otras puses, ir gandarījums par to, ka viss izvērtās tik grandiozi. Noteikti iesaku apmeklēt Opus Pro 30 gadu jubilejas tūres noslēguma koncertu 20. maijā, jo šī būs unikāla iespēja dzirdēt gan grupas vēsturisko, gan "zelta" sastāvu, turklāt šajā koncertā muzicēs arī īpašie viesi kā, piemēram, ģitārists Jevgeņijs Krupeņins no grupas pirmā sastāva, kurš speciāli no Anglijas lido uz Rīgu, komponists un LNO valdes priekšsēdētājs Zigmars Liepiņš un citi," solīja grupas dibinātājs un populārāko dziesmu autors Harijs Zariņš, kurš nupat kā ieguvis Ogres Goda pilsoņa titulu.

Opus Pro 1986. gadā dibināja Oļegs Andrejevs un ģitārists Harijs Zariņš. Tā ierakstījusi četrus studijas albumus - «Dzimene» (1996), «Es eju tevi zagt» (2000), «Labākās dziesmas» (2002), «Tu un es» (2006). Grupas populārākās dziesmas ir «Es un Tu», «Rozā lietus», «Mīļā», «Dzimene», «Šonakt», «Kā neviens», «Svētuguns» un «Brīvību Baltijai».

Foto: Gints Ivuškāns