Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Rīgā uzstāsies 80-to gadu seksa simbols Samanta Foksa

Redakcija
Redakcija

20. aprīlī Arēnā Rīgā notiks 80-to gadu diskotēka «Destination 80s». Pasākuma ietvaros vakara gaitā uz skatuves uzstāsies tādi retro kolektīvi, kā Zodiac, Secret Service, Herb McCoy, kā arī grupa JOY.

Vakara pārsteigums būs īpašas mākslinieces uzstāšanās. Viņas plakāts bija katram jaunietim, vesela gadsimta seksa simbols – dīva Samanta Foksa (Samantha Fox).

Pašas karjēras sākumā viņa aizgāja modeļu biznesā, bet mūzika palika otrajā plānā. Vienu brīdi Lielbritānijā Samantas tēls bija tik nopietns, ka paradījas arī teiciens «Tik skaista, kā Samanta Foksa!».
Tikai 20. gadu vēcumā Samanta iedziļinājās mūzikā. Viņas pirmais singls «Touch Me» kļūva par platīnu, kā arī visi trīs mākslinieces diski ilgu laiku bija topos 15 valstīs. ieslaitot ASV.

Samantas Foksas pirma koncerttūre aizgāja ļoti veiksmīgi. Monreālā dziedātāja uzstādīja jauno rekordu pēc sava koncerta biļešu tirdzniecības. Kolumbijas līdostā Samantu satika ap 50 tkst. cilvēku. Bet Indijā uz Foksas trīm koncertiem kopumā atnāca 70 tkst. cilvēku.

80-to gadu popdīva Samanta Foksa Rīgā «Destination 80s» diskotēkā izpildīs savus labākus darbus. Kā informēja pasākuma organizātori, speciāli priekš «Destination 80s» Arenā Rīgā būs pirmās klases skaņa un apgaismojums, kas viesiem dos maksimālu iespēju izbaudīt jaunatnes mūziku.

Biļetes ir pieejamas visās Biļešu Serviss kasēs.