Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Mātes dienai veltīts Kārļa Kazāka koncerts “Sirsnīgais miers”

Redakcija
Redakcija

2017. gada 14. maijā plkst. 16.00 Rīgas Kultūras centra “Iļģuciems” Lielajā zālē ar Mātes dienai veltītu koncertu uzstāsies mūziķis un komponists Kārlis Kazāks.

Koncertprogramma “Sirsnīgais miers” veidota kā pateicība māmiņām par viņu ieguldīto mīlestību, laiku un rūpēm bērnu audzināšanā. Tajā tiks izceltas ģimeniskās vērtības, kopā būšanas nozīme, mīlestības un atbalsta saņemšanas un došanas loma katra cilvēka dzīvē.

Koncertprogrammā būs dzirdamasKārļa Kazākapaša komponētasdziesmas, un, veidojot sarunu ar koncerta apmeklētājiem, mūziķis koncerta laikāiepazīstinās ikvienu ar savu dziesmu stāstiem.Koncertā būs dzirdamas arī dažasdziesmas ar Imanta Ziedoņa vārdiem un Kārļa Kazāka mūziku.

Mūziķis Kārlis Kazāks ir latviešu dziedātājs un komponists, kurš šobrīd izdevis trīs mūzikas albumus. Katrai tajos iekļautajai dziesmai ir savs stāsts, ko mūziķis ir ietērpis viegli uztveramā, mierīgā melodijā.

Kārlis Kazāks savā daiļradē uzrunā dažādu mērķauditoriju, tādēļ uz koncertu aicināts ikviens, kurš vēlas Mātes dienas svētkus pavadīt sirsnīgā atmosfērā.

Ieeja bez maksas