Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Jolanta Gulbe-Paškeviča ar koncertprogrammu „Christmas Is Coming”

Redakcija
Redakcija

Mūzikas un teātra restorāns "Happy Days & Nights” piedāvā brīnišķīgu Ziemassvētku koncertu ar skaistākajām un populārākajām Ziemassvētku dziesmām.

17. decembrī mūzikas un teātra restorānā "Happy Days & Nights” uzstāsies JOLANTA GULBE PAŠKEVIČA ar koncertprogrammu "Christmas Is Coming”.

JOLANTA GULBE-PAŠKEVIČA - sadarbojusies ar vairākiem mūziķiem. Piedalījusies dažādos džeza festivālos vairākās valstīs. No 1993. līdz 1994. gadam dziedājusi grupā "Bāze 7" kopā ar Aigaru Grāveru, Olgu Rajecku un Raimondu Macatu. Bijusi vokālā pedagoģe vairākos televīzijas šovos. 1998. gadā konkursā "Misis Latvija 98" ieguvusi 2. vietu. 2009. gadā bijusi Rīgas sarkanā kora vadītāja TV3 šovā "Koru Kari 2". Albums "Latvian Sentiments", kuru ieskaņoja "Hans Antehed Quartet" ar Jolantu Gulbi, Ievu Kerēvicu un Denisu Paškeviču, pretendēja uz 2011. gada Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu nominācijā "Labākais instrumentālās, filmu vai teātra mūzikas albums".
Jolanta Gulbe šo koncertprogrammu izveidojusi kopā ar Āri Ozolu, kas zināms kā ģitārspēles talants un virtuozo kontrabasa pavēlnieku Staņislavu Judinu.

Koncertā būs iespējams dzirdēt krāsainas populārāko Ziemassvētku dziesmu interpretācijas.

Biļetes www.bilesuparadize.lv

Koncerta muzikālais sastāvs:
JOLANTA GULBE PAŠKEVIČA – BALSS
ĀRIS OZOLS – ĢITĀRA
STAŅISLAVS JUDINS – BASS