Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Pirmo reizi Kalnciema kvartālā koncertu sniegs vokālā grupa FRAMEST

Redakcija
Redakcija

2017. gada 17. augustā Kalnciema kvartālā brīvdabas koncertā pirmo reizi uzstāsies Baltijas labākā vokālā grupa FRAMEST. Savukārt vakara ievadā dzirdēsim The Ludvig.

Vokālā grupa FRAMEST pastāv kopā 2005.gada, un tās sastāvā ir pieci profesionāli un daudzpusīgi dziedātāji: Beāte Zviedre (soprāns), Rūta Dūduma (alts), Mikus Abaroniņš (tenors), Jānis Ķirsis (baritons) un Roberts Memmēns (bass).

FRAMEST sasniegumu sarakstā ir godalgotas vietas starptautisko mūzikas konkursos, dalība ārzemju festivālos, piemēram, Ķīnā, Japānā, Rumānijā, Itālijā un citur.
Grupa regulāri koncertē arī Latvijā, nereti kopā ar tādiem izciliem mūziķiem kā Raimonds Pauls, Latvijas Radio Bigbends un citiem.

FRAMEST koncertos izskan gan pašu sarakstīti, gan citu komponistu skaņdarbi – no klasikas un džeza līdz pop un citiem mūzikas žanriem oriģinālos a capella izpildījumos. Grupas sastāvā pieci talantīgi mūziķi: Beāte Zviedre (soprāns), Rūta Dūduma (alts), Mikus Abaroniņš (tenors), Jānis Ķirsis (baritons), Roberts Memmēns (bass, beatbox).

The Ludvig jeb īstajā vārdā Jēkabs Ludvigs Kalmanis ir jaunais dziedātājs, kurš ar savu mūziku jau paguvis apburt daudzus. 2017. gada februārī The Ludvig kā jaunākais dalībnieks startēja konkursā ''Supernovā'' ar paša radīto dziesmu “I’m in love with you”, un ieguva otro vietu.
Jaunais mākslinieks šobrīd turpina rakstīt dziesmas un mācās Rīgas Doma kora skolā.

The Ludvig: https://www.facebook.com/theludvig/
FRAMEST: FRAMEST Sākums

Pasākuma norises laiks no plkst.19:00. Ieeja bez maksas.

Koncertu rīko Kalnciema kvartāls ar "Lielvārdes alus" atbalstu.