Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Vestards Šimkus iejūtas neparasta mūziķa tēlā koncertizrādē “Novecento”

Redakcija
Redakcija

VSIA “Latvijas koncerti” aicina uz koncertizrādi “Novecento” 13. janvārī Spīķeru koncertzālē pl. 19.00. Izrādē, lapojot pasaulslavenā itāļu rakstnieka Alesandro Bariko darbu “Novecento” (“Tūkstošdeviņsimt”), iepazīsimies ar neparasta mūziķa likteni, kas atklāsies pianista Vestarda Šimkus komponētajā mūzikā un improvizācijās. Stāstītāja lomā iejutīsies Latvijas Nacionālā teātra aktieris Kristaps Ķeselis. Režisors Dmitrijs Petrenko.

Pasaulslavenais itāļu rakstnieks un diplomētais filozofs Alesandro Bariko (1958), kurš pēta stikla pilis, zīdu un Homēru, jaunībā daudz domājis par mūziku un par to rakstījis grāmatas. Viņam patīk prātulu mežģīnes un aplūkojamā objekta attīrīšana no triviāliem pieņēmumiem. Grāmata “Novecento” ir stāsts par neparasta mūziķa likteni, kurš izaudzis uz kuģa, nekad no tā nenokāpjot uz sauszemes. Viņš spēlē klavieres tā, kā neviens pirms viņa to nav darījis. Cilvēki no visas pasaules meklē iespēju dzirdēt šo klavierspēles ģēniju, bet, lai klausītos viņa spēlē, ir jādodas ceļojumā pāri okeānam.

Biļetes “Biļešu paradīzes” kasēs.