Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Mūzika saksofonam un ērģelēm Rīgas Sv. Jāņa baznīcā

Redakcija
Redakcija

Sestdien, 9. jūnijā plkst. 18.00 Rīgas Sv. Jāņa baznīcā notiks koncerts, kurā muzicēs Baiba Tilhena (saksofons) un Larisa Carjkova (ērģeles).

Jaunā koncertprogrammā vienojušās mūziķes Baiba Tilhena (baritona un alta saksofoni) un Larisa Carjkova (ērģeles), piedāvājot vasarīgi gaišu programmu. Jūras šalkas, putnu madrigāli, vakara harmonijas un dvēseliskās pārdomas, siltais saksofona tembrs un ērģeļu varenais skanējums radīs īpašu gaisotni.

Koncertā tiks atskaņoti latviešu komponistu opusi saksofonam un ērģelēm: P. Vaska “Vakara mūzika”, R. Jermaka “Rītausmas serenāde” no cikla “Jūras serenādes”, Ē. Ešenvalda “Laudate Dominum”, kā arī A. Vītoliņa meditācija “Sūti savu gaismu un patiesību”. Programmā iekļauti arī solo skaņdarbi: J. S. Baha Prelūdija no Pirmās Čella svītas, ko Baiba atskaņos uz baritona saksofona, kā arī tādi populāri ērģeļmūzikas darbi kā J. S. Baha Prelūdija un fūga la minorā, A. Kalēja tokāta “Lai slava Dievam ir un gods” un N. de Grinjī himna “Veni Creator”.
Ieeja koncertā par ziedojumiem.