Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Koris “Sõla” svinēs mīlestību koncertā “Daudz laimes!”

Redakcija
Redakcija

Latvijas Kultūras akadēmijas jauktais koris “Sõla” aicina uz lustīgo un nebēdnīgo Valentīna dienas koncertprogrammu desmito jubileju, kas tiks svinēta koncertā “Daudz laimes!” 14. februārī plkst. 19.00 Latvijas Nacionālās bibliotēkas Ziedoņa zālē.

Kora mākslinieciskais vadītājs Kaspars Ādamsons: “Šī ir viena no kora mīļākajām un noturīgākajām tradīcijām jau desmit gadu garumā. Šogad – jubilejas reizē – skanēs divas dziesmas no katras līdzšinējās Valentīna dienas koncertprogrammas. Šā gada dziesmu virknējums ir raibs un skanīgs, gluži kā mīlestība, kas neatstāj vienaldzīgu, pārsniedzot robežas un ierastās normas.”

Koncerts būs ieturēts pazīstamā Latvijas Televīzijas apsveikuma raidījuma “Daudz laimes!” stilā, proti, tiks lasītas apsveikuma vēstules un veltītas dziesmas jubilāriem. Pirmajā koncerta daļā savus sveicienus sūtīs koristi, savukārt otrajā daļā apsveikuma vārdus sev mīļajiem varēs veltīt koncerta apmeklētāji.

“Daudz laimes!” koncertā viesosies četri atsaucīgi un profesionāli kora muzikālie draugi – Dmitrijs Tarasovs (ģitāra), Norberts Skraucis (basģitāra), Viesturs Samts (sitaminstrumenti) un Jānis Miltiņš (taustiņinstrumenti).
Biļetes pieejamas “Biļešu paradīzes” kasēs un tīmekļa vietnē bilesuparadize.lv. Cena pirmajām 370 biļetēm – 7,00 EUR, pēc tam – 10,00 EUR.