Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Aizritējusi “Riga Jazz Stage 2017”konkursantu kārtas numuru izloze!

Redakcija
Redakcija

5. aprīļa vakarā, viesnīcā “Albert Hotel”, norisinājās Starptautiskā Džeza mākslinieku konkursa “Riga Jazz Stage 2017” konkursantu uzstāšanās kārtības izloze.

Konkursanti apsprieda konkursa norisi, iepazinās cits ar citu, kā arī ar žūriju. Klātesošajiem bija iespēja arīiepazīties ar vakara vadītajiem – Rūdolfu un Beāti.

Konkursa Direktore Diāna Briežkalne novēlēja konkursantiem veiksmi, kā arī turpināt nest zaļo gaismu mākslas un džeza pasaulē, to iededzot un spīdot, un mākslinieciskais direktors Māris Briežkalns – izturībusniegt lieliskus koncertus konkursa žūrijai – bet galvenais, klausītājiem.

Fonda “Mūsdienu Mūzikas centrs” organizētais Starptautiskais Džeza mākslinieku konkurss “Riga Jazz Stage” tika dibināts 2004. gadā. Nemainīga konkursa vērtība ir kategorija “Džeza vokāls” un instrumentālā kategorija, kura katru gadu mainās.

2017. gadā konkursā aicināti piedalīties pretendenti divās kategorijās – Džeza Vokāls un Džeza Ģitāra, vecumā līdz trīsdesmit gadu vecumam. Konkurss norisinās no 6.–8. aprīlim Rīgā, Latvijā, kinoteātrī “Splendid Palce”.
Biļetes uz Starptautisko džeza mākslinieku konkursu “Riga Jazz Stage 2017” pieejamas “Biļešu Paradīzes” kasēs un internetā.