Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Klasiskās mūzikas huligāni uzsāk DAGAMBA feat TCHAIKOVSKY tūri

Redakcija
Redakcija

Pagājušajā nedēļā grupa DAGAMBA atgriezās no Austrālijā sniegtajiem Latvijas simtgades koncertiem, lai jau nākamajā dienā dotos uz Krieviju un pārpildītās zālēs uzsāktu jauno koncerttūri DAGAMBA feat TCHAIKOVSKY. Paradoksāli vai
nē, taču Latvijas simtgades novembris ir iegājis grupas DAGAMBA vēsturē kā ģeogrāfiski viskrāsainākais mēnesis – veikti vistālākie pārlidojumi, muzikāli iekarotas jaunas teritorijas un visi simtgades koncerti sniegti ārpus Latvijas.

“DAGAMBAI bija tas gods piedalīties simtgades svinībās, koncertējot Sidnejā un Melburnā. Tas bija vērtīgs laiks, kuru mēs pavadījām kopā ne tikai koncertos, bet arī neskaitāmos mēģinājumos. Mums bija iespēja noslīpēt jauno koncertprogrammu, kuru atklājām pāris dienas vēlāk Sibīrijā. Ir patīkami apzināties, ka grupa šķērso ne tikai mūzikas žanru un dažādu laikmetu, bet arī valstu robežas, ” stāsta grupas DAGAMBA līderis Valters Pūce.

Pirmie DAGAMBA feat TCHAIKOVSKY koncerti aizvadīti ar lieliem panākumiem. Par spīti ceļojumam no vasaras uz ziemu, publika DAGAMBAS jauno programmu uzņēma ar īpašu siltumu un stāvovācijām. Pirmie koncerti aizvadīti Krievijas ziemeļos (Jekaterinburgā un Omskā) un Ukrainā (Kijevā).



Kopumā šajā gadā DAGAMBA būs aizvadījusi aptuveni 100 koncertus, no kuriem trešdaļa būs notikuši ārpus Latvijas. Pašlaik grupa strādā pie jauna albuma izveides, ko plānots izdot 2019. gada sākumā, un gatavojas tūres turpinājumam. DAGAMBA feat TCHAIKOVSKY tūre decembrī turpināsies vairākās Krievijas pilsētās – Voroņežā, Belgorodā, Tulā, Sanktpēterburgā un Maskavā, savukārt pavasarī grupa ar turpinās uzstāties Krievijā, Ukrainā un citviet.

Jau ziņots, ka nākamā gada 12. aprīlī DAGAMBA feat TCHAIKOVSKY tūre ar iespaidīgu šovu kulminēs Arēnā Rīga.

Biļetes pieejamas “Biļešu serviss” tīklā.