Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Ieva Kerēvica un Sergejs Jēgers aicina uz Ziemassvētku koncertu „Gaisma no sirds”

Redakcija
Redakcija

Ieva Kerēvica un Sergejs Jēgers aicina uz Ziemassvētku koncertu „Gaisma no sirds”
Foto: Daina Geidmane

Ziemassvētku gaidīšanas laikā dziedātāja Ieva Kerēvica un kontrtenors Sergejs Jēgers aicina Jūs uz satikšanos mūzikā. Mākslinieki ir radījuši ziemas sajūtu koncertprogrammu – dziedkalpojumu “Gaisma no sirds”. Ievas Kerēvicas un Sergeja Jēgera dziedājumā ziemas sajūtu un gaismas piepildīta mūzika kā mirdzoša stīga vijas no sirds uz sirdi.

Koncertā būs dzirdama orģinālmūzika, kuras autori ir pianists, aranžētājs un
komponists Madars Kalniņš un mūziķe, dziedātāja Ieva Kerēvica. Mākslinieki ir radījuši mūziku, kas iezīmē ne tikai Ziemassvētkus, bet arī ziemas tematiku, ietverot sevī dažādas sajūtas, emocijas, vārdus, dzeju, instrumentus. Visu, kas mums saistās ar gada visbaltāko laiku.Koncertā dzirdēsiet arī Jāņa Lūsēna, Riharda Dubras un citu komponistu radīto mūziku.

Muzikālo sniegumu varēs baudīt dažādās Latvijas baznīcās sākot no 18.decembra.

Koncertu norises vietas:
• Vecā Sv. Ģertrūdes baznīca – 18. decembris plkst. 19.00
• Sv. Jāņa baznīca – 20. decembris plkst. 19.00
• Rīgas Mārtiņa luterāņu baznīca – 21.decembris plkst. 19.00
• Rīgas Lutera baznīca Torņakalnā – 27. decembris plkst. 19.00
• Kuldīgas Sv. Annas luteriskā baznīca – 6. janvāris plkst. 19.00

Koncerta ilgums 1 stunda un 20 minūtes

Biļetes uz koncertiem “Gaisma no sirds” iespējams iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs un internetā Bilesuparadize.lv visā Latvijā.

Biļešu cenas – 10.00; 12.00; 15.00; 18.00 un 20.00 EUR (bērniem līdz 7 gadu vecumam – ieeja bez maksas, neaizņemot atsevišķu sēdvietu).