Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Rīgā uzstāsies 80. Gadu zvaigzne Carol Jiani

Redakcija
Redakcija

8. jūlijā naktsklubā Friends notiks house un disko mūzikas dīvas Carol Jianikoncerts, informē balticevents.info.

................................................................................................................................................................................................................

Pusaudžu gados Kerola/ Carol uzstāšanos klubā pamanīja producents Džo LaGrekoj. Viņas lielie panākumi sākās brīdī, kad Carol izlaida savu hītu "Hit'n Run Lover", kas iekļauts viņas pirmajā solo albumā, 1981. gada maijā tas kļuva par deju himnu, kuru pēc tam izdeva vēl neskaitāmas reizes.



Kerola sāka strādāt ar vadošām studijām Londonā un īsā laikā izlaida vēl trīs albumus. Un pēc vairāku singlu sērijas vairākiem leibliem paradījas „The Best of Carol Jiani: Hit'n Run Lover”.

No 1996. līdz 2006. gadam iestājās pauze, pēc kuras Carol atgriezās šovbiznesā, izdodot deju mūzikas kompozīciju sēriju gan ar savu vārdu, gan kā viesmāksliniece dažu citu mākslinieku koncertos, ieskaitot viņas duetu ar Evelīnu Tomasu "Are You Man Enought?".

Rīgas koncerta ietvaros māksliniece izpildīs savus labākos darbus un kompozīcijas.
Biļetes cena uz pasākumu - 5 eiro, kluba karšu īpašniekiem - bezmaksas.

Galdiņu rezervācija pa tālruni 29299444. Vairāk informācijas naktskluba oficiālā mājaslapā www.clubfriends.lv