Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


19.Bauskas Kantrī Mūzikas Festivāls 2017 izziņo festivāla māksliniekus

Redakcija
Redakcija

19.Bauskas Kantrī Mūzikas Festivāls 2017 izziņo festivāla māksliniekus
Danni Leigh (ASV)

Šogad festivāls svin savu 19. pastāvēšanas gadu piedāvājot krāšņu izklaidi divas dienas no 7. līdz 8.jūlijam. Šogad festivāla galvenie mākslinieki būs Danni Leigh no ASV un Laramie Band no Somijas, kā arī šogad festivāls piedāvās plašu klāstu ar latviešu māksliniekiem.

Biļetes jau ir pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs un internetā:
Bilesuparadize.lv

Šogad 19.Bauskas Kantrī Mūzikas Festivālā uzstāsies tādi mākslinieki kā Danni Leigh no ASV, Laramie Band no Somijas, Klova & Belkin Band un Alvita no Lietuvas, kā arī grupas no Latvijas - Billy B and his Sonic Rockets, Jauna diena, Linita un Edvīns Bauers, Mārtiņš Jātnieks, Dokota, Tālbraucēji, Klaidonis, Sestā jūdze, Aivars Birzmanis un Jānis Misiņš, kā arī būs tradicionālais līnijdeju šovs. Visa festivāla programma pa dienām un laikiem pieejama šeit:
» FESTIVĀLA PROGRAMMA

Dannie Leigt dzimusi Strasburgas pilsētā Virdžīnijas štatā ASV. Strādājot par viesmīli Našvillas Bluebird Cafe, Danni raksta dziesmas un tepat iepazīstās arī ar savu nākamo vīru Michael Knox, kas tajā laikā bija ierakstu kompānijas Deca producents. Michael pamudināta Danni 1998. gadā izdod savu pirmo dziesmu albumu “29 Nights”. Tas ir sākums mūziķes karjerai. Nākamajos gados Danni izdod vēl trīs albumus, tomēr ASV un Kanādas kantrī mūzikas topos dziesmas no tiem paceļas tikai līdz 56 vietai. Neskatoties uz to Danni dziesmas tiek atzītas citviet pasaulē, tostarp Eiropā. 1999.gadā Dannie tiek nominēta Britu kantrī mūzikas balvai nominācijā “Rising Star Trophy”. Latvijas publikai Dannie ir pazīstama no Latvijas Radio 2 kantrī mūzikas raidījuma un līnijdeju dziesmu izlasēm, kurās iekļautas vairākas viņas sacerētas un izpildītas kompozīcijas.19.Bauskas Kantrī Mūzikas Festivāla noslēgumā Dannie uzstāsies kopā ar mūziķiem no ASV, tostarp savu dzīvesbiedru Michael Knox, kas joprojām ir daudzu pasaulē slavenu country mūzikas grupu, kā Montgomery Gentry un Trace Adkins producents.

Otrā festivāla galvenā grupa Laramie band ir kantrī mūzikas grupa no Helsinkiem Somijā, ko var raksturot, kā paši saka, trīs vārdos – pieredze, jaunība un enerģija. Laramie band formula = divas skaistules + četri kovboji. Kopš grupas dibināšanas 2008. gadā, ir nospēlēti desmitiem koncertu gan festivālos, gan dažādos pasākumos, gan TV šovā. Grupas repertuārā ir kaverversijas no tādiem kantrī mūzikas māksliniekiem kā Shania Twain, Carrie Underwood, Taylor Swift, Little Big Town, Dixie Chicks, Lady Antebellum u.c. 2011. gadā tiek izdots albums ar grupas basģitārista Ekku Apo dziesmām. 19.Bauskas Kantrī Mūzikas Festivāla pirmās dienas noslēgumā varēsim baudīt augstvērtīgu kantrī mūziku somu mākslinieku izpildījumā.

Seko Bauskas Kantrī Mūzikas Festivāla aktualitātēm šeit:
countrybauska.lv
TW: BauskasCountry
DR: bauskacountryfestival
FB: countrybauskafestival