Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Natālija Tumševica – Ērgle ielūdz uz Ziemassvētku labdarības vakaru

Redakcija
Redakcija

Jau devīto reizi Rīgā notiks viens no spilgtākajiem un aizkustinošākajiem gadu mijas pasākumiem – Ziemassvētku labdarības vakars 2019, kuru ik gadu organizē Latvijas dziedātāja un Rīgas balles patronese Natālija Tumševica - Ērgle. Organizatori aicina viesus pievienoties labdarības akcijai un Ziemassvētku noskaņās pavadīt siltu vakaru, kas notiks 10.decembrī plkst. 19.00 kluba Studio 69 koncertzālē.

Vakaru atklās Natālijas Tumševicas – Ērgles svētku koncerts, kurā Mirage Jazz Orchestra pavadījumā skanēs dziesmas no dziedātājas repertuāra, kā arī pasaules hitu kaverversijas. Koncertprogrammā piedalīsies arī jaunie talantīgie dziedātāji no vokālās studijas ART MIX STUDIO un jaunās balerīnas no studijas TS Dance Academy. Tāpat vakara programmā būs izsmalcinātas Ziemassvētku vakariņas, welcome drink, kafijas stūrītis ar profesionālu baristu no kompānijas Hausbrandt, svētku torte, dejas, Ziemassvētku foto sturītis ar momentālu bilžu izdruku, pārsteigumi no pasākuma partneriem un labdarības izsole.

Šogad tradicionāli palīdzība tiks sniegta bērniem no labdarības programmas Palidzesim.lv un bērniem no zīdaiņu nama (Valsts sociālās aprūpes centrs "Rīga", filiāle "Pļavnieki"), kurā dzīvo bērni līdz četru gadu vecumam.

“Esmu ļoti priecīga par to, ka mūsu Ziemassvētku labdarības vakars ir gaidīts notikums. Katru gadu mēs ar lielu satraukumu gatavojam šo pasākumu un priecājamies, aicinot mums pievienoties visus, kam nav vienalga, lai kopā aizvadītu neaizmirstamu vakaru un paveiktu kopīgu labu darbu – uzdāvinātu Ziemassvētku pasaku bērniem, kam nepieciešama palīdzība. Šī ir brīnišķīga, pastāvīga tradīcija, un es vienmēr no visas sirds pateicos visiem mūsu dalībniekiem, viesiem un partneriem – pateicoties viņu līdzdalībai un atbalstam mēs katru gadu radām Ziemassvētku brīnumu,” stāsta vakara organizatore Natālija Tumševica – Ērgle.

Pasākuma darbojas dress-kods Black-Tie: vīriešiem – smokings vai melnais/tumšais uzvalks, dāmām - garās vakarkleitas.