Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Dita Lūriņa un Andris Ērglis izdziedās Valta Pūces autorprogrammu “TUVPLĀNI”

Redakcija
Redakcija

Sadarbojoties komponistam Valtam Pūcem, aktrisei un dziedātājai Ditai Lūriņai - Eglienai, dziedātājam un mūziķim Andrim Ērglim, kā arī vijoles virtuozam Raimondam Ozolam ir tapusi koncertprogramma “TUVPLĀNI“, kurā klusinātā un emocionāli piepildītā gaisotnē izskan V.Pūces komponētās dziesmas no dažādiem iestudējumiem, uzvedumiem un teātra izrādēm. „TUVPLĀNI“ 17.novembrī plkst. 19:00 izskanēs koncertzālē „Valmiera“.

Programmā iekļauti skaņdarbi no izrādēm - “ŠVEIKS“, “ŠVEIKA JAUNĀS DĒKAS “, “RONJA“, “SAPŅU PĪPE“, uzvedumiem - “ZEME“, “RAKSTĪTAJA“ un leģendārās grupas MARANA koncertprogrammām “VISĀDAS DRAZAS“, “KĀDS MANI SAUC “ un “ŠAHS“.

"Ar Valta mūziku ir tā, ka tā dažreiz ir nepelnīti aizmirsta vai nepelnīti dažreiz neatzīta. Valtam tiešām ir ārkārtīgi skaista mūzika. Varbūt mazliet inteliģentāka, tāda, ka cilvēkiem ir jāpadomā, ko Valts uzrakstījis, nav uzreiz kā ar adatu acīs," pauž dziedātājs Andris Ērglis.

Mūzika šādā pietuvinātā situācijā iegūst jaunu skaņu un jēgu. Mūziķiem tuvplānā nav aiz kā aizslēpties, tādējādi ļaujot izdzirdēt ko jaunu, agrāk nesaklausītu.

Dziesmās izmantota A.Neibarta, P.Brūvera, Ē.Ādamsona, K.Vērdiņa, R.Vazdikas, Igo un B.Martuževas lieliskā dzeja.

Koncerts divās daļās.

Biļetes „Biļešu Paradīze“ kasēs un koncertzālē „Valmiera.
Sākums :: Valmieras Koncertzale