Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Piedalies konkursā un laimē ielūgumus uz 15. Starptautiskā Baha kamermūzikas festivāla atklāšanas pasākumu

Redakcija
Redakcija

Piedalies portāla KultūrasVēstis.lv organizētajā konkursā, kas tapis sadarbībā ar Baha mūzikas fondu, un laimē divus ielūgumus uz 15. Starptautiskā Baha kamermūzikas festivāla Rudens cikla atklāšanas pasākumu - 7. novembrī plkst. 19.00 Mazajā Ģildē ansambļa „Les Talens Lyriques” koncertu.

No 7. novembra līdz 4. decembrim notiks 15. Starptautiskā Baha kamermūzikas festivāla Rudens cikls. Festivāla vadītāja Aina Kalnciema piedāvās piecus spilgtus koncertus, kas aicina iedziļināties 18. gadsimta galma mūzikas repertuārā, no jauna atklāt baroka mūzikas pasauli un iepazīt klaviermūzikas klasiku un avangardu pasaulslavenu mūziķu izpildījumā.

7.11. plkst. 19.00 Mazajā Ģildē festivālu atklās ansamblis „Les Talens Lyriques” (Francija) ievērojamā klavesīnista un diriģenta Kristofa Rusē (Christophe Rousset) vadībā.

„Les Talens Lyriques” repertuārā ir baroka un agrīnā romantisma operas un instrumentāli skaņdarbi, gan šedevri, gan nozīmīgi mazpazīstami darbi, kuru muzikoloģisko izpēti mākslinieki veic paši. „Les Talens Lyriques” koncertē visā pasaulē un ir izdevuši ap četrdesmit atzītu ierakstu, kā arī ierakstījuši filmu mūziku. Ansambļa vadītājs Kristofs Rusē atzīts par vienu no mūsdienu izcilākajiem baroka mūzikas interpretiem!
Programmā: "Mūzika Francijas karaļa galmā 18. gadsimtā", soliste Judīte van Vanroja (Judith van Wanroij), soprāns.

Konkursa nosacījumi:

1. Tev jābūt sekotājam portāla "KultūrasVēstis.lv" lapai (facebook.com/kulturasvestis.lv) Facebook.com sociālajā vietnē.
2. Jāspiež konkursa ierakstam "ieteikt".
3. Komentāros jāieraksta drauga vai draudzenes vārds, ar kuru kopā vēlies apmeklēt pasākumu.

Konkurss norisināsies līdz 2015. gada 2. novembra plkst. 23.59.
3. novembrī izlozēsim laimīgo uzvarētāju, kurš iegūs divus ielūgumus uz 15. Starptautiskā Baha kamermūzikas festivāla Rudens cikla atklāšanas pasākumu - 7. novembrī plkst. 19.00 Mazajā Ģildē ansambļa „Les Talens Lyriques” koncertu.


Vairāk par festivāla norisi lasāms ŠEIT.

     [+] [-]

, 2015-10-06 10:42, pirms 8 gadiem
Ināra