Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Notiks klausītāju iemīļotās koncertizrādes ''100 GADI AR PIAFU'' papildtūre

Redakcija
Redakcija

Pēc lielās klausītāju intereses, janvārī un februārī notiks franču mūzikas izrādes ''100 GADI AR PIAFU'' papildtūre. Koncertizrāde ar stāvovācijām izskanējusi jau 12 Latvijas pilsētās, tai skaitā Liepājā, Alūksnē, Daugavpilī, Cēsīs, Jelgavā, Gulbenē, Valmierā un citviet.

Pēc 2016. gada Vislatvijas tūres mūzikas kritiķi atzinuši Katrīnas Gupalo un Andreja Osokina ''ieceres īstenojuma profesionalitāti un radošās koncepcijas daudzpusīgumu'' (Satori), savukārt klausītāji pauduši sajūsmu par piedzīvoto emocionālo saviļņojumu: ''pēc koncerta dvēsele dzied'', ''neatkārtojami, fantastiski skaists koncerts'', ''īsts baudījums''.

''100 GADI AR PIAFU'' ir pirmais pianistes un dziedātājas Katrīnas Gupalo un pianista Andreja Osokina kopprojekts, kurā apvienoti Piafas leģendārie hīti un mazāk zināmās pēdējo gadu dziesmas ar klasisko mūziku, kas skanējusi Piafas dzīves laikā, iedvesmojusi viņu un radījusi atmosfēru 20. gadsimta Parīzē. Caur mūziku izrādē tiek stāstīts par vīrieša un sievietes mīlestību un tās nepieradināmo dabu iedvesmai pakļautajā mākslinieka dzīvē. Zīmīgi, ka Piafas dziesmas Andreja Osokina oriģinālaranžijās skan ne mazāk krāšņi kā simfoniskā orķestra izpildījumā, savukārt Katrīna Gupalo vienlaikus spēcīgais un īpaši sensuālais balss tembrs spēj radīt ārkārtīgi lielu muzikālo pārdzīvojumu dažādību.

Speciāli koncertizrādei izveidotas arī nelielas grāmatiņas ar fotogrāfa Jāņa Romanovska fotogrāfijām un izpildīto dziesmu tekstu tulkojumiem latviešu valodā.

Koncertizrādes notiks:
8. janvārī Lūznavas muižā (Biļetes iespējams iegādāties Biļešu paradīzes kasēs un internetā)
31. janvārī Ventspils Teātra namā «Jūras vārti» (Biļetes iespējams iegādāties Biļešu servisa kasēs un internetā)
4. februārī Mālpils muižā (Biļetes var iegādāties Mālpils muižā un iepriekš rezervējot pa tālr. +371 67102555 un +371 2666660)