Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Koncerts mazākajiem kaustītajiem - Daktera Aikāskan burvju receptes

Redakcija
Redakcija

Nākamajā svētdienā, 15. janvārī plkst.12:00 Dzintaru koncertzāle aicina uz koncertu savus mazākos klausītājus, lai uzzinātu kā dakteris Aikāskan ar mūzikas palīdzību vienā dienā izārstēja trusi Frici no visām kaitēm.

Šis stāsts būs par zvēriņiem - maziem un lieliem, kurus slimnīcā dakterē dakteris Ai-kā-skan. Viņam palīdz jaukā Sirdsmāsiņa un sanitārs Rūdis, kuri gatavi pat braukt uz Āfriku. Bet pēkšņi parādās kāds, kurš izliekas slims - tas ir trusis Fricis. Ar viņu galā tikt nav viegli, tomēr dakterim Ai-kā –skan ir burvju receptīte, kas palīdzēs tikt galā ar visām kaitēm.

Daktera Aikāskan lomā iejutīsies baritons Armands Siliņš, truša Friča lomā - aktrise Laila Kirmuška, medmāsiņas lomā - soprāns Evija Martinsone, sanitāra lomā - pianists Mārtiņš Zilberts, bet slimnīcas direktora lomā – sitaminstrumentālists Mārtiņš Miļevskis. Koncertu vadīs Karina Bērziņa, video režisors - Uģis Krišjānis.
Vēsturiskā Dzintaru Mazā zāle ar 500 skatītāju vietām pēc vairāku gadu rekonstrukcijas un restaurācijas darbiem tika atklāta 2015. gada maijā, sniedzot iespēju koncertdarbību Dzintaros turpināt visa gada garumā.