Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Video: MENUETAM 50. Pirmā grupas dziesma pēc pusgadsimta

Redakcija
Redakcija
Tieši 1968. gada 4. novembrī tika aizvadīts pirmais šodien leģendārās grupas Menuets mēģinājums. Grupa svin savu pusgadsimta jubileju ar koncertiem visā Latvijā. Šodien notiek 2 koncerti Rīgā, VEF Kultūras pilī. Un tieši šodien tiek atkaņota arī pati pirmā speciāli grupai MENUETS radītā dziesma. Izrādās, tā ir Adriana Kukuvasa komponētā "Krīt visbaltākie sniegi"

18:00 ir sācies otrais vakara koncerts, kurš būs vēl emocionālāks par dienas koncertu, kurā pēdējās 5 dziesmas tika līdzi dziedātas zālei kājās stāvot.

Grupa „Menuets” ir viena no slavenākajām Latvijas rokgrupām, kas kļuva populāra kā komponista Imanta Kalniņa mūzikas izpildītāja, turklāt šobrīd „Menuets” ir vecākā grupa Latvijā. Grupas pirmā uzstāšanās notika 1968.gadā, kopā sanākot sešiem Jūrmalas skolēniem, kad brāļi Sējāni un Bartaševici kopā ar domubiedriem sāka kopīgus mēģinājumus rokmūzikā, nu „Menuets” 2018. gadā svin savu 50 gadu jubileju.
Vērtējums: