Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Denisa Maidanova sirds teritorija Dzintaru koncertzālē

18.jūlijā Dzintaru koncertzālē kopā ar grupu "Termināls D" uzstājās Krievijas dziedātājs, aktieris, dzejnieks un komponists Deniss Maidanovs, kurš klausītāju mīlestību lielākoties iekarojis ar savas mūzikas tekstu patiesumu, domu dziļumu un plašo jūtu gammu. Arī es kādu laiku sekoju mākslinieka skatuves gaitām, vienmēr apbrīnojot Denisa prasmi aizkustināt klausītāju sirdis un caur savām dziesmām pateikt pašu galveno. Jo Denisa dziesmas vienmēr ir par mūžīgajām vērtībām- draudzību, mīlestību, ģimeni, bērniem, vienotību, dvēseles spēku, ticību nākotnei un labajam.

Savu solokarjeru Deniss Maidanovs uzsāka 2009.gadā, kad sapratis, ka raksta dziesmas par sevi pašu, savu dvēseli un dzīvi, nolēma arī pats tās izpildīt. Tiesa gan, jau ilgu laiku pirms tam viņa dziesmas nonāca tautā caur citu izpildītāju balsīm. Denisa dziesmas dziedājuši tādi Krievijā populāri izpildītāji kā Aleksandrs Buinovs, Nikolajs Baskovs, Natālija Vetļickaja, Boriss Moisejevs, Aleksandrs Maršals un daudzi citi.

Ir tādi Denisa Maidanova daiļrades cienītāji, kas viņā saskata Visocka, Taļkova un Coja tradīciju turpinātāju, taču es teiktu, ka Deniss ir tāds kā neviens- unikāls. Arī viņa mūzika un dziesmu teksti ir atšķirīgi- daudz īstāki, patiesāki un dziļdomīgāki. Tādi, kurus noklausoties, gribas vienlaikus raudāt un smieties, bet galvenais- gribas dzīvot. Dzīvot tā pa īstam, bez izlikšanās un samākslotības, bez liekulības un meliem.

Visi Denisa Maidanova koncerti notiek dzīvajā. Tas nozīmē- nekādu fonogrammu un falša. Tikai tīra un ausij tīkama skaņa. Spēcīga un atmiņā paliekoša. Visu tevi aptveroša un paņemoša. Tieši tāpēc tie, kas seko Denisa daiļradei, ar nepacietību gaida katru nākošo koncertu un, protams, jaunas dziesmas. Un runājot par dziesmām, pavisam nesen iznācis jaunais Denisa Maidanova CD, kurā apkopoti visi pieci iepriekš izdotie albūmi.



Savas karjeras laikā Deniss Maidanovs bijis neskaitāmu muzikālu balvu laureāts, saņēmis daudzus titulus un apbalvojumus, tai skaitā arī "Zelta gramofonu". Taču galvenā balva, kā saka pats mākslinieks, ir milzīgā skatītāju mīlestība un atzinība.

Daudzu tūkstošu un pat miljonu skatītāju sirdis pukst unisonā ar Denisa dziesmām. Viņa spēcīgā, fascinējošā balss iedvesmo ikvienu, kurš nokļuvis tās varā, bet dziesmas palīdz dzīvot, neļaujot padoties, kā arī vieš cerību un striprina ticību sapņu piepildījumam.

Denisa Maidanova SIRDS TERITORIJA ir milzīga un neaptverama. Tā pilna pārpasaulīgas mīlestības, maigas romantikas, cieņpilnas vīrišķības un principiāla godaprāta. Bet, galvenais,- tā sitas vienā ritmā ne tikai ar manu, bet vēl daudzu, jo daudzu citu viņa talanta cienītāju sirdīm. Tādējādi mūsu sirdis caur Denisa mūziku apvienojas, veidojot vienu lielu, prātam nepatveramu un mīlestības pilnu SIRDS TERITORIJU, kurā mīt tikai pats cēlākais un labākais, kas vispār atrodams CILVĒKĀ.

Iveta Apškrūma
Mediju grupas Epadomi galvenā redaktore