Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Jūrmalā uzstāsies grupa Uma2rman

Redakcija
Redakcija

13. jūnijā Dzintaru koncertzālē uzstāsies krievu popmūzikas grupa Uma2rman. Grupa sasniedza popularitāti pateicoties saviem labākiem darbiem. Divi Kristovskie brāļi no Ņižņijnovgoroda kļūva populārie pēc savas uzstāšanas Zemfiras koncerta ietvaros, kur viņi izpildīja savu dziesmu “Прасковья".

Gan "Прасковья", gan liriskā kompozīcija "Проститься", kas sekoja pēc tam, kļuva par absolūtiem hitiem, un grupa tika atzīta par "Labāko debiju" MTV Russian Music Awards prēmijā. Grupas panākumus noteica arī dziesma "Nochnoj dozor", kas kļuva par saundtreku Timūra Bekmambetova blogbāsterim.

Уматурман - Прасковья

Pirmais "Umaturman" albums - "В городе N" tika pārdota vairāk nekā 1 000 000 eksemplāros un saņēma platīna statusu.

Gadu gaitā grupa jau kļuva par vienu no iemīļotākajām un populārākajām valstī.
Otra albuma prezentācija ar nosaukumu "А может, это сон" notika sporta kompleksā "Olympijskij" - Maskavas lielākajā koncertzālē, sapulcējot 15 000 skatītāju.

Brāļu Kristovsku un komandas muzikālais huligānisms kļūst arvien spēcīgāks.
Pēc veiksmīgā albuma "Пой, весна!" pirmizrādes (2016), kura jau pirmajās pārdošanas dienās kļuva par iTunes līderi, brāļiem izdevās izlaist vel vairākas nozīmīgas dziesmas.

Un sadarbība ar skaņu producentu Pavlo Ševčuku - dziesma "Ванюша", dziesma filmai "Последний богатырь", jau ir saņēmusi Nacionālo mūzikas balvu kā labākā gada dziesma. "Umaturman" un Pavlo Ševčukam
Uz koncerta Dzintaros mākslinieki izpildīs savus labākos darbus, kā arī pavisam jaunas dziesmas.

Biļetes ir pieejamas visās Biļešu Serviss kasēs.